Antiradary, radarové detektory a další ochrany proti změření
Re: Antiradary, radarové detektory a další ochrany proti změ
K porovnávání a-r.net a ar.net jsem se ještě nedostal, ale fotky montáží používají stejné...
Tedy stejné, jako používá i radarfriends.net a všechny jsou focené Na Sekyrce, no...
Tedy stejné, jako používá i radarfriends.net a všechny jsou focené Na Sekyrce, no...
Ještě si to tak zpětně čtu, ty e-antiradary se s tím logem moc nemazaly, to klukům z ar.net nevadí? A koukám, že zas ten proklatý Varnsdorf A podle Justice zase známá jména, achjo... Jak je ten svět malý...řidičBOB píše:BTW: Hansi, existují v CZ i firmy, které to nabízejí i dráž: http://www.e-antiradary.cz/
...ale také levněji: http://www.antiradar-shop.cz/
Takže skutečně svéprávný zájemce má široké možnosti výběru - a to bez ohledu na to, co prodejci říkají
Naposledy upravil(a) vasco dne pon 23 led 03:08, celkem upraveno 1 x.
Ale no tak...řidičBOB píše:Dokud si zde bude jeden prodejce (jiní se zde nevyskytují) ohřívat polívčičku pro svůj byznys, tak tohle vlákno bude o ničem.
nechceš si otevřít internetovou detektivní kancelář? Evidentně tě to baví.
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
Bavi, nebavi, o tom to neni, nic detektivniho na tom neni, jen jednim klikem verejne dostupne indicie.
A dal jsem to tady z jedineho duvodu - po nekolika promazanich je tady stejne porad dal a dal oznacovan rBobem ABEL za lhare a kdovicojeste, tak jsem se chtel podivat i na jeho poctive kamarady, protoze mi bylo divny, aby to bylo tak jednostranne.
A dal jsem to tady z jedineho duvodu - po nekolika promazanich je tady stejne porad dal a dal oznacovan rBobem ABEL za lhare a kdovicojeste, tak jsem se chtel podivat i na jeho poctive kamarady, protoze mi bylo divny, aby to bylo tak jednostranne.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
vasco: já jej označuji za lháře z věcných důvodů...nikoliv podle informací, které jsem nalezl na googlu, facebooku a spojil je dohromady
Máš stejně demagogický přístup, jako Abel...když nejde vyštrachat nic na mě, tak se podíváme na kamarády, dotyčného označíme za přisluhovače, apod...o které tady ale vůbec nejde a kteří se na autoforu.cz prezentují zcela jinou formou.
Udělal bys líp, kdybys prošel historii tohoto tématu od počátku
Máš stejně demagogický přístup, jako Abel...když nejde vyštrachat nic na mě, tak se podíváme na kamarády, dotyčného označíme za přisluhovače, apod...o které tady ale vůbec nejde a kteří se na autoforu.cz prezentují zcela jinou formou.
Udělal bys líp, kdybys prošel historii tohoto tématu od počátku
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
To jsem udelal a jen jsem si potvrdil, ze lzes taky, viz jen tech par citaci. Nebo jsem mel dojit jeste k necemu jinemu?
A demagogii v tom nehledej. Ja jsem naprosto nestranny, ani jedna strana nejsou mi kamaradi, nejezdim v jejich autech atd. Jen jsem vytahl na povrch par fakt, ktere mozna pro nekoho nejsou podstatne, pro nekoho treba ano.
Za me tady proste jen zlodej krici "chytte zlodeje!"...
Za me tady proste jen zlodej krici "chytte zlodeje!"...
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Ano, ale to je na internetu vcelku běžná věc... I stránky beltronics.pl používají fotky ze Sekyrky...znamená to snad automaticky, že ta firma patří pod ar.net?vasco píše:K porovnávání a-r.net a ar.net jsem se ještě nedostal, ale fotky montáží používají stejné...
AR.cz zase používají fotky úplně cizích montáží - dokonce s pravostranným řízením.Také stažené z netu... Vasco, nic není černobílé
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
..a nechodíš s nima na oběd Tohle jsem už někde slyšelvasco píše: nejezdim v jejich autech...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time