Antiradary, radarové detektory a další ochrany proti změření

Když se chcete ponořit do nitra...
Zamčeno
Hans Schmidt
Spolujezdec

Re: Antiradary, radarové detektory a další ochrany proti změ

Příspěvek od Hans Schmidt »

vasco píše:Koukám na ten Antiradar-shop.cz a stačí si projet Justicí pár jmen, které se objevují v různých firmách a myslím, že to musí docvaknout každému, odkud vítr vane... :-D
Tím pádem jsem si jen potvrdil, kdo je anti-antiradary.cz :D Dobře to tu vedete hoši... :D
Anebo je to jen všechno náhoda a Varnsdorf je hrozně malé město... :D :D
To je husty - antiradary-shop.cz, ktery nabízí poměrně levně EURO verze detektorů a garantuje na svem webu jejich funkcnost v ČR je doménou vlastněnou www.antiradary.net ( http://www.media4web.cz/p/info-whois.ph ... ry-shop.cz ) který naopak na svém webu tvrdí že EURO verze nefunguji a je nutna CZ uprava. A zaroven pan anti-anti ktery je vice než jasne pan Šatník tady dává odkazy na svuj web jako důkaz podvodu těch ostatních. Je mi z toho na blití tady je nekdo vic vychcanej nez se muze zdat
ratus ratus
Pan Řidič

Příspěvek od ratus ratus »

Tomu se říká net válka :D
Uživatel neexistuje :-)
AntiRadary.cz
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AntiRadary.cz »

řidičBOB píše:BTW: donedávna jste psal, že do zahraničí byl dodán pouze jeden jediný kus s 34,0 a to na výslovné přání zákazníka... Teď píšete už o pár kusech.
Já vím přesně, kolik jich je, ale zveřejňovat to nebudu, abych vám neulehčoval práci. ;)
Hans Schmidt píše:To je husty - antiradary-shop.cz, ktery nabízí poměrně levně EURO verze detektorů a garantuje na svem webu jejich funkcnost v ČR je doménou vlastněnou http://www.antiradary.net ( http://www.media4web.cz/p/info-whois.ph ... ry-shop.cz ) který naopak na svém webu tvrdí že EURO verze nefunguji a je nutna CZ uprava. A zaroven pan anti-anti ktery je vice než jasne pan Šatník tady dává odkazy na svuj web jako důkaz podvodu těch ostatních. Je mi z toho na blití tady je nekdo vic vychcanej nez se muze zdat
Zas tak jednoduché a primitivní to není, protože antiradar-shop.cz a antiradary-shop.cz jsou 2 různé domény. Pokud neznáte historii uvedené domény, tak to těžko odhalíte.
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.

Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
http://antiradary-forum.cz
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

ach jo...ta písmenka Hansi :D
I když musím říct, že tenhle demagogický pokus byl z těch lepších :D
No pain, no gain.
Vespa time \m/
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

AntiRadary.cz píše:Já vím přesně, kolik jich je, ale zveřejňovat to nebudu, abych vám neulehčoval práci. ;)
Nevíte nic. Upravujete svoje výplody podle toho, co tady napíšu. Když jste se Vy a čobol dušovali a ujišťovali, že byl jeden jediný, tak jste tomu sami nevěřili... A teď, aby jste nebyli za blbce, tak už jich je několik :D
Mě je to upřímně fuck - mě lhát nemusíte.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
vasco
Letec

Příspěvek od vasco »

Ještě by tu někdo mohl naházet odkazy na radarsafari.cz/de/com, "ti" tady ještě nebyli :-)
Naposledy upravil(a) vasco dne pon 23 led 00:19, celkem upraveno 1 x.
AntiRadary.cz
Letec
Kontaktovat uživatele:

vasco: Šikovný kluk! ;)
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.

Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
vasco
Letec

Příspěvek od vasco »

Přitom stačilo pár kliků na justici, googlu a facebooku a je to :-D

A tady se bude o někom tvrdit, že je lhář... :-) Aspoň vystupuje pod svou identitou...
vasco
Letec

Příspěvek od vasco »

Ale musím uznat, že to mají promyšlené. Hans se snaží pomlouvat ar.cz i ar.net, ale linkuje na weby, které patří do "Safari Group" :-D Např.Radarfriends.net, takže by to byl L.S.? Asi to tak vidím, ale musím ještě pátrat. Samé otázky... :-D

Pak už jen takové drobnosti, jako že si Hans s Anti-anti notují i na konkurečním fóru, příspěvky ctrl+c&ctrl+v jako tady ve stejný čas. Ještě jsem si všimnul, že Hans, Anti-anti a ještě jeden major z ar-forum.net mají problémy s čárkami v souvětích, ale to už jsem asi moc paranoidní :ymdaydream:

Anebo jsou spolu domluvení úplně všichni i s AR.cz a dělají si z nás všech tady jenom prdel a hlasitě se nám směji... :D :D :D ^:)^
AntiRadary.cz
Letec
Kontaktovat uživatele:

vasco: Wau, tak to je hodně spekulativní i na mě! A to všechno jste zjistil dnes večer jenom podle odkazů na pár webů? Teda klobouk dolů, to já jsem třeba dlouhou dobu nevěděl, kdo stojí za webem anti-radary.net.

Zamčeno