Antiradary, radarové detektory a další ochrany proti změření
- anti-antiradary.cz
- Autoškolák
Re: Antiradary, radarové detektory a další ochrany proti změ
Nevím co se tady lidem snažíte namluvit, antiradary.net a anti-radary.net mají společné pouze to, že mají podobnou doménu a obě stránky se zabývají prodejem antiradarů. Majitele rozhodně ne...
Tento nick vyvrací demagogické polopravdy a nepravdy...
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
To já jsem na fóru o antiradarech...a tam píše přes anonymizér, který jsem sem postoval...takže nepočítám, že sem píše ze své skutečné IP adresy Ale mmira nebo acer mi to mohou vyvrátitmerlin píše: tieto informacie moze mat len administrator/moderator
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- anti-antiradary.cz
- Autoškolák
Ironií osudu v té vaší štvavé kampani je, že druhá strana upozrnila pro změnu na vaše kalmstva, když poukázala na to, že ty vaše Stingery prodáváte o 10 000 dráž než kedkoli v cizině a tvrdíte pohádku o tom, že jen vaše Stingery mají 34,0GHz, přitom stejné Stingery je možno bez problémů objednat (včetně 34,0GHz) kdekoli v ostatních zemích a už dokonce i u jiného prodejce v CZ
http://www.antiradar-shop.cz/pevny-anti ... tinger-dsi
http://www.antiradar-shop.cz/pevny-anti ... tinger-dsi
Tento nick vyvrací demagogické polopravdy a nepravdy...
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Není to tak černobílé... Je to obchod, jako každý jiný a není potřeba v tom hledat nic jiného. Obvinit někoho bez jakéhokoliv důkazu pouhým tvrzením a navíc takto okatým způsobem, je hrozně jednoduché. Lži a dezinformace se ale velmi těžko vyvrací. Verbež je snad až příliš silné hodnocení.vasco píše:Myslím, že toto téma způsobilo jediné. Jasně je teď vidět, jaká verbež se kolem AR stahuje a dokud se to tady nesmaže, tak bude aspoň jasně vidět, že nemá cenu dávat vydělat nikomu z nich...
Zároveň však nutno podotknout, že AR.cz si tady dlouhodobě zachovává aspoň formou svých příspěvků jakéž takéž dekórum, i kdyby všechno z toho byla lež. Myslím, že máslo na hlavě mají všichni, včetně jejich tiskových mluvčích...
BTW: já NEJSEM nikoho mluvčí - to jenom aby bylo jasno. Mluvím za sebe, jakožto letitého uživatele a zákazníka jak AR.cz, tak AR.net. I když je pravdou, že mám v tomto oboru informace, které mnoho ostatních nemá.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Mluvčí nemluvčí, myslím, že každý trochu všímavý ví, kdo je čí kamarád nebo není... A to mám na mysli. Prostě na AR.net bys tady nic špatného nenapsal
Obchod to samozřejmě je, já proti takovým nebo makovým maržím nebo popisu produktů nic nemám, ale na veřejná fóra to rozhodně nepatří.
Obchod to samozřejmě je, já proti takovým nebo makovým maržím nebo popisu produktů nic nemám, ale na veřejná fóra to rozhodně nepatří.
-
- Spolujezdec
Naopak, na veřejná fóra to patří - kde jinde začnete shánět informaci o produktu než na internetu? A to není o marži protože zde se podávají záměrně klamavé informace o neexistující úpravě. To není marže, to je podvod.
líbí se mě jak Hans ještě před pár dny absolutně netušit o rozdílu euro a CZ a teď náhle přesně ví které detektory jaké pásma skenují......radí tady podávat žaloby atd.... milí Hansi, AR.NET mají spoustu spokojených zákazníku kteří se nejednou vracejí....
kdo se o detektory zajímal tak co a jak je dávno věděl!!! stačilo napsal do googlu
A šedý neoficiální dovoz tu byl taky....ale p. Gnip si ten prodej teď musí přece nějak obhájit když už je z něj ten šedý dovozce na které ještě nedávno nadával jak mu kazí kšefty....stačí si pročíst ar fora
kdo se o detektory zajímal tak co a jak je dávno věděl!!! stačilo napsal do googlu
A šedý neoficiální dovoz tu byl taky....ale p. Gnip si ten prodej teď musí přece nějak obhájit když už je z něj ten šedý dovozce na které ještě nedávno nadával jak mu kazí kšefty....stačí si pročíst ar fora
PROTECTOR II 950Mcz ALP3: SPOLEHLIVÁ A NEKOMPROMISNÍ OCHRANA
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Já ale neobhajuji toho nebo onoho prodejce...pokud sis tedy nevšiml Já obhajuji značku, kterou mám, a to ne jenom já, lety prověřenou. A protože vím, jakým způsobem přišel na trh ten zázračný Stinger, jak dlouho se (ne)testoval a jak dlouho třeba teď testuje asi 10 lidí Protectora a mnoho jiných věcí, tak jsem se ohradil na produkt, který je, nejenom tady, prezentován jako The Best Of!vasco píše:Mluvčí nemluvčí, myslím, že každý trochu všímavý ví, kdo je čí kamarád nebo není... A to mám na mysli. Prostě na AR.net bys tady nic špatného nenapsal
Když se Ing. CSc. choval příčetně, tak si i mne, jakožto dobrého zákazníka chválil
Kdo chce vidět věci v souvislostech, ten je vidí
Na veřejná fóra to rozhodně nepatří a ten, kdo s tím začal, nejsem já Myslím, že v tomto ohledu jsem zde uvedl oněch mnoho "náhod," které této hloupé kampani předcházely.
A opět - kdo to chce vidět, ten to vidí
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
-
- Pan Řidič
už se v tom nevyzná ani potkan
Uživatel neexistuje
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Ještě před rokem i tenhle pán mluvil zcela jinakAntiRadary.cz píše:Určitě ano, nejsem jediný, kdo prodává speciální CZ verze, ale proč by to někdo, kdo se ptá tady kupoval někde jinde, když tu má záruku nejstarší a nejstabilnější firmy na trhu a navíc i výraznou slevu pro členy diskuzního fóra?goes píše:a ma ty hologramy i nekdo jiny, nez abel? taky mame picifuky s hologramy jedini na trhu
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time