Nový Citroen C4
Nový Citroen C4
Chystám se ke koupi nového vozu a zaujala mě nová C4 1,4 VTi - vzhled, výbava atd. Cena něco málo přes 300 k. Jsem autolajk a tak bych přivítal rady na spolehlivost značky Citroen, kvalitu, motory atd. Má to být auto do rodiny na občasné pojížďky, nákupy a výlety. Vybral jsem si dobře nebo někdo doporučí jinou značku v podobné cenové relaci. Měl bych zájem spíše o nějakou novinku než starší modely.Díky.
Re: Nový Citroen C4
Co já můžu říct, tak Citróny máme 2 - ZX 1.4 od 2002 (186tkm) a C4 picasso 2.0 od 2008 (42tkm) a jsou oba na rodinné použití v pohodě. Co se spolehlivosti týče, ani jedno zatím nezklamalo. Motor bych vzal, asi vzhledem k menšímu nájezdu, benzínový.
Jinak, za 300k se dá s trochou snahy sehnat i C4 s 1.6 v prostřední výbavě, která mi přijde jako rozumný kompromis
Jinak, za 300k se dá s trochou snahy sehnat i C4 s 1.6 v prostřední výbavě, která mi přijde jako rozumný kompromis
Rychlost zabíjí!
Musim priznat ze nova C4 ma nezaujala, podla mna posobi nezaujimavo a nudne... Mne sa viac pacila stara C4, teda okrem interieru, ten posobil lacno.
Spaste svet od ľudí ktorý ho chcú spasiť
A ja za Autoforum.cz mohu rici, ze novou C4 budeme testovat v prubehu brezna
S predchozimi C4 mam celkem solidni zkusenosti, poznal jsem benziny 1,4, 1,6 i 2,0 VTS, k tomu i oba diesely 1,6 HDi a 2,0 HDi. Obecne bych rekl, ze to auto je po funkcni strance dobre a smysluplne. Nektere verze maji sve neduhy (typicky razeni), ale jinak bych jej hodnotil kladne, nikdy me nicim podstatnym neodrazovalo.
Nemohu ale nezminit, ze se mi C4 vzdy zdala ponekud mene kvalitni a trvanlina. Nemam bohuzel dlouhodobou zkusenost, ale nektere veci tak proste pusobily i bez ni. Muze to byt jen dojem, ale obavam se, ze nebude. Nicmene je treba to vztahnout k cene a C4 byla a je tak levna, ze pomer vykon/cena je porad vyborny.
Novou generaci jsem ale zatim nezkusil, s nejakymi soudy musim pockat na test.
S predchozimi C4 mam celkem solidni zkusenosti, poznal jsem benziny 1,4, 1,6 i 2,0 VTS, k tomu i oba diesely 1,6 HDi a 2,0 HDi. Obecne bych rekl, ze to auto je po funkcni strance dobre a smysluplne. Nektere verze maji sve neduhy (typicky razeni), ale jinak bych jej hodnotil kladne, nikdy me nicim podstatnym neodrazovalo.
Nemohu ale nezminit, ze se mi C4 vzdy zdala ponekud mene kvalitni a trvanlina. Nemam bohuzel dlouhodobou zkusenost, ale nektere veci tak proste pusobily i bez ni. Muze to byt jen dojem, ale obavam se, ze nebude. Nicmene je treba to vztahnout k cene a C4 byla a je tak levna, ze pomer vykon/cena je porad vyborny.
Novou generaci jsem ale zatim nezkusil, s nejakymi soudy musim pockat na test.
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
na mě třeba C4, už vlastně minulá, nepůsobila dobře vevnitř - né že bych byl nějaký fanatický zastánce VW, ale prostě se mi to nelíbilo
EDIT: ale za ty peníze co to auto stálo, to bylo asi dost muziky
EDIT: ale za ty peníze co to auto stálo, to bylo asi dost muziky
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III
Fordem tam, vlakem zpátky!
Fordem tam, vlakem zpátky!
Na starý jsem hlavně nepobíral ten volant, dost divný řešení.
Nyní je v akci i nový VW Golf 1,4 80 k, takže uvažuju i o tomto - usnadněte mi výběr
NOVÝ CITROEN C4 nebo NOVÝ VW GOLF - výbava srovnatelná, cena také co motor, spotřeba, kvalita a ostatní
Díky.
NOVÝ CITROEN C4 nebo NOVÝ VW GOLF - výbava srovnatelná, cena také co motor, spotřeba, kvalita a ostatní
Díky.
Zdar,
no pokud se rozhoduješ mezi C4 a Golfem, tak bych jednoznačně volil Golf. nejsem patriot VW, ale je tam větší jistota asi všeho.
Pokud je cenovka a výbava +/- stejná a auto se ti líbí a vyhovuje,asi bych neuvažoval o jiné volbě.
no pokud se rozhoduješ mezi C4 a Golfem, tak bych jednoznačně volil Golf. nejsem patriot VW, ale je tam větší jistota asi všeho.
Pokud je cenovka a výbava +/- stejná a auto se ti líbí a vyhovuje,asi bych neuvažoval o jiné volbě.