ad V12 Vantage: ty výdechy fakt vypadají jako samolepka tuning
ad Zagato: nic z jejich produkce mě moc neuchvacuje a Astony kazí
K nekterym lidem je treba prijit, dat jim facku a odejit. Nic nevysvetlovat, vubec nic nerikat, proste jen plesknout. Argumentace s debilem totiz nema smysl. --- bloodycardinal.bloger.cz
To jsem neslyšel, ale díky za rozšíření obzorů, ten článek si přečtu
K nekterym lidem je treba prijit, dat jim facku a odejit. Nic nevysvetlovat, vubec nic nerikat, proste jen plesknout. Argumentace s debilem totiz nema smysl. --- bloodycardinal.bloger.cz
Pěkný stroj, jen co je pravda. Škoda jen, že v černé tak nevyniknou tvary. A taky ti přijde ten černý volant v oranžovém interiéru jako pěst na oko?
bloody cardinal píše:Pěkný stroj, jen co je pravda. Škoda jen, že v černé tak nevyniknou tvary. A taky ti přijde ten černý volant v oranžovém interiéru jako pěst na oko?
Není to jen špatně nafocená klasická AM tmavá zelená?
To je dvojka, ne?
Ale tohle mi opravdu nepřijde jako nehoda která by měla končit smrtí. Vždyť to bylo jen takové "bok na bok"... Paní měla asi smolíka...