.... sem netušil, žes taková konzervaVolivovej volej píše:Tak to jsem v klidu. Linux je pro mě spíš krajní řešení, ne něco, co bych měl touhu vyzkoušet.Pickuper píše:Majkl: já myslím, že máš jedinečnou Linuxovou příležitost, když ne teď tak už asi nikdy
Vše co se týká OS a SW...
Re: Vše co se týká OS a SW...
Niko nadžanel ko kerdža
- Volivovej volej
- Mistr volantu
Jednak asi jsem, ale dvak a především mi nejde o to si s něčím hrát, něco testovat. Mám tu přístroj, který bych rád používal, proto hledám v první řadě "hotové řešení", bez dalšího hlubšího štelování. Řekněme, že hotová řešení linuxová, která jsem zatím mohl vidět, byla pro mě nepřesvědčivá, někdy až rozpačitá.
""So perverse is mankind that every nationality prefers to be misgoverned by its own people than to be well ruled by another""
(General Sir Charles James Napier)
bohuzel musim potvrdit. tak trhany obraz, jak ma muj Samsung, jsem jinde zatim nevidel. ohledne dalkace taky souhlasim. s tim prehravanim v TV to ale nevidim tak optimisticky. hlavne ohledne toho zvuku. zatim se mi na zadne TV nepodarilo prehrat .mkv s DTS audio stopou, sezere to maximalne AAC.ExFun píše:Samsung byl jen příklad, že přehraje. Dále se k samsungu nechci moc vyjadřovat, protože pominu-li nejvyšší řadu je to děs a bída. Za dálkové ovládání by měl někdo viset, ale hlavně jejich hyper-mega 200-600Hz LED LCD mají trhaný obraz jak svět. Zajímavé, že můj 50Hz 3 roky starý LCD Sharp žádným trháním obrazu netrpí... Až u těch samsungů jsem pochopil o čem lidé píší, že plasma netrhá obraz a LCD ano. Tipuju, že v honbě za marketingovou nálepkou o více Hz podělali SW, který jim zdvojuje snímky. Ostatně už z logiky věci mám silné pochybnosti, že mají procesor o výkonu postačujícím přepočítat vstupní 50Hz nebo 24Hz signál na 600Hz ve fullHD v reálném čase s tím že generuje rozdílové mezisnímky, jak tvrdí. Ale to je na jinou debatu. Panely mají nastaveny efektně.
navic me neskutecne sere jeho neschopnost detekovat pomer stran signalu, nesnasim roztazene 4:3.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
- Psycho vlk Wolf
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Heh heeeh. Widle v základu označit za hotové řešení. Ale aspoň, že jsi to dal do uvozovek. Ubuntu jsem nainstaloval, pustil aktualizaci, doplnil aplikace a pracoval. Bez nějakého štelovaní. Ale v tom posledním je nějaká chybka, laguje to a hapruje grafika ATI. Desítková řada jela bez problému. Hold do toho narvali neodladěné prostředí Unity a dělá to cirkus.Volivovej volej píše:Jednak asi jsem, ale dvak a především mi nejde o to si s něčím hrát, něco testovat. Mám tu přístroj, který bych rád používal, proto hledám v první řadě "hotové řešení", bez dalšího hlubšího štelování. Řekněme, že hotová řešení linuxová, která jsem zatím mohl vidět, byla pro mě nepřesvědčivá, někdy až rozpačitá.
Peugeot 301 1.6VTi 85kw/115hp
Peugeot 406 Break 2.0HDi 80kw/110hp
Škoda Octavia I 1.6MPi 74kw/100hp
- Volivovej volej
- Mistr volantu
Haters gonna hate. Tohle jsem přece nikde nenapsal.Psycho vlk Wolf píše:Heh heeeh. Widle v základu označit za hotové řešení.
""So perverse is mankind that every nationality prefers to be misgoverned by its own people than to be well ruled by another""
- Psycho vlk Wolf
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Ale myslel jsi je A jaký jiný systém, který by byl k použití jako "hotové řešení"? Buďto Linux a ten nechceš, MacOS na to fungovat nejspíš nebude, tak co jiného než Widle jsi tam chtěl dát? Všechny ostatní "OS" jsou většinou jen vyvojové a nepoužitelné pro normální činnost. Možná ještě Androidx86, ale to také není žádná sláva. A navíc jsi tam postoval ty ovladač.
- Volivovej volej
- Mistr volantu
Nejdřív jsem se zeptal na operační systém a teprve potom jsem se začal poohlížet po ovladačích
Tím "hotovým řešením" jsem myslel de facto systém, který umí nějaký ten hrubý základ a člověk už doinstaluje jenom to, co mu tam chybí (asi s výjimkou web-browseru). Nebo něco v tom stylu zkrátka.
Tím "hotovým řešením" jsem myslel de facto systém, který umí nějaký ten hrubý základ a člověk už doinstaluje jenom to, co mu tam chybí (asi s výjimkou web-browseru). Nebo něco v tom stylu zkrátka.
- Psycho vlk Wolf
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Dobrá dobrá dobrá. Můj názor je, že na tuto činnost ti bohatě stačí Tučňák. Hlavně nemusíš řešit antiviry a podobné ochrany.
- Volivovej volej
- Mistr volantu
Možná stačí, ale musel bych se s ním učit... a navíc když jsem si ty Windowsy už jednou koupil...
ač jsem to doposud nevyzkoušel, zastávám stejnej názor jako Psychouš
Niko nadžanel ko kerdža