IBM ThinkPad pro Voleja
- Volivovej volej
- Mistr volantu
Re: IBM ThinkPad pro Voleja
A kde přesně se to v něm učiní? Já udělal jen diagnostiku, kde všechno dopadlo na zelenou a k ničemu dalšímu jsem se zatím nedopátral.
""So perverse is mankind that every nationality prefers to be misgoverned by its own people than to be well ruled by another""
(General Sir Charles James Napier)
že by záložka updates?
- Volivovej volej
- Mistr volantu
Což mě vyhodí na stránku s ovladači, odkud ty ovladače už stahuju a s nimiž mám potíže, které se snažím opravit. Připadám si tak trochu zacykleně.Alex.. píše:že by záložka updates?
""So perverse is mankind that every nationality prefers to be misgoverned by its own people than to be well ruled by another""
tak trochu bych napsal (zavolala) na helpdesk levona a řval WTF !!!
Slow and serious
Volivovej volej píše:Což mě vyhodí na stránku s ovladači, odkud ty ovladače už stahuju a s nimiž mám potíže, které se snažím opravit. Připadám si tak trochu zacykleně.Alex.. píše:že by záložka updates?
- Volivovej volej
- Mistr volantu
Kdybych věděl, že mi to pomůže, třeba bych se i namáhal.
Zkoušel jsem nainstalovat i pár dalších ovladačů a mám pocit, že účinek je nula nula nic. Rozhraní na správu "speciálních" čudlíků nemá za následek vůbec nic. Ovladače na zvuk mi čudl na mutování mikrofonu nezprovoznily. Bluetooth zatím taky stále neexistuje.
Nejsem tak docela přesvědčený, že nevím, jak správně klikat na tlačítko "Další" v průvodcích instalací. Jelikož ale ani všemocné Win7 si samy o sobě neví moc rady, čuju zradu někde jinde...
Zkoušel jsem nainstalovat i pár dalších ovladačů a mám pocit, že účinek je nula nula nic. Rozhraní na správu "speciálních" čudlíků nemá za následek vůbec nic. Ovladače na zvuk mi čudl na mutování mikrofonu nezprovoznily. Bluetooth zatím taky stále neexistuje.
Nejsem tak docela přesvědčený, že nevím, jak správně klikat na tlačítko "Další" v průvodcích instalací. Jelikož ale ani všemocné Win7 si samy o sobě neví moc rady, čuju zradu někde jinde...
ThinkVantage System Update
- Volivovej volej
- Mistr volantu
Májgod... Jediný program, který v tom zpropadeném seznamu ovladačů není vůbec uvedený. Jediný program, který jedním tahem vyřešil vše.PaTaK píše:ThinkVantage System Update
Mockrát ti děkuji, mistře. Jsem ti hluboce zavázán.
ThinkPadaci sobě