BMW Divize

Audi, BMW, Mercedes, Porsche, Volkswagen ad.
Odpovědět
goes
Elektro Expert

Re: BMW Divize

Příspěvek od goes »

ano, ale oni resi nakup auta, ne zmenu sexualni orientace
drugster
Pan Řidič

Příspěvek od drugster »

:) :) :)
Ze bych si spletl server? Pardon
Proc mi vyber noveho auta uz neprinasi radost?
drugster
Pan Řidič

Příspěvek od drugster »

pjanda píše:
richard74 píše:Ešte raz obrovské vďaka za radu p. Jandovi, že si na mňa našiel čas. Skvelý autoweb. Konečne je čo čitať.
Opravdu netreba dekovat, rad s kymkoli zapalenym do aut proberu jeho radosti i strasti :)

Budu rad, kdyz se zde budeme vidat casteji - myslim, ze ne jen me by zajimalo, co jste vse udelal na 130i. Treba to zvyseni vykonu a eliminace omezovace... Najde se tu minimalne jeden majitel, ktery by ocenil vice informaci :)
to Richard74: muzu te porosit, zda by jsi nezjistil kde a kym byla delana ta uprava SW? Uplne to nehori ;)
Rikin
Řidič začátečník

Příspěvek od Rikin »

d1.8t < Pokud bys chtel predvest 130i pred fl, tak muzu poslouzit. :)

Musim rict, ze az na absenci LSD jsem s autem dokonale spokojeny.

Kdyby mi nekdo rekl "v tomhle musis jezdit do konce zivota" tak by mi to vubec nevadilo a to se povazuju za hodne narocneho ridice.
drugster
Pan Řidič

Příspěvek od drugster »

to d1.8t : pokud by jsi chtel 130i po FL, tak muzu poslouzit.
A nejlepe hned presednout do pred Fl verze. To se pak poznaji rozdily panecku
pjanda
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pjanda »

d1.8t: To je nabidka ;) A ja k tomu pridam, ze obe auta jsem ridil i ja, takze pokud se chcete dotknout neceho, ceho jsem se dotykal ja, je tady hned dvojita sance :D
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
richard74
Autoškolák

Příspěvek od richard74 »

to.drugster -130 bola dovezena slovenskym predajcom bmw ako predvadzacka uz s upravenym vykonom a odblokovanym omezovacom Ako uplne nova z nemecka ale odkial oni auto objednavali uz zistit nedokazem Vymenil sa majitel autosalonu a cele osadenstvo uz myslim 2rok je to ina spolocnost Ked som auto bral mali papier zo skusobnych valcov zmerany vykon atd udajne myslim zvyseny na 295ps alebo 285 uz nepamatam plus ma odviezli po dialnici a auto islo az ku 280km Bolo mi len povedane ze tuto upravu robia za 2000eur v nemecku ale kde a co potom som naozaj nepatral Vies ja som povodne kupoval auto pre priatelku sam mam X5 a 750i Vzdy som bol na velke auta a len bmw-chyba!!! ta mala jednicka ma tak dostala ze som si ju nechal ja predal 750i a priatelke mile rad nechal X5 Dnes jednoznacne viem ze naozajstna radost z jazdy je male mrsne rychle bmw s manualom Uz nikdy viac tie obrovske lode typu 7 sice neskutosny konfort a x vymozenosti ale ta radost z jazdy tam chyba Do tej jednicky sa tesim kazdy den a vymyslam si ze musim niekam ist len aby som sa odviezol Nie som ziaden profik odbornik na auta ako ste tu vy len obycajny sice az chorobne zanieteny fanatik do bmw mal som snad vsetky modely okrem M ktore sa vyrobili od roku 1991 len za rok 2009 7aut chcel som proste vyskusat vsetky ich auta Myslel som ze sedmou som skoncil v hladani dnes uz by som ju nechcel vyhrala u mna 130i dalsi krasny skalp by bol M3 e46 alebo Z4M a tym koncim Pretoze tieto s prepacenim sracky co zacinaju vyrabat sa podla mna tradici bmw zacinaju vzdalovat Za chvilu bude korejske auto mat asi kvalitnejsi interier kozu atd nez bmw a ked nam este zoberu 6valec benzin nastrkaju turba kupujem si Ladu Nivu aj tak na tento tankodrom nasich ciest nic ine netreba Inak ta 130 je po facelifte ale motor 195kw potom myslim ubrali
d1.8t
Letec

Příspěvek od d1.8t »

Rikin, drugster: Děkji vám za nabídky a můžete počítat s tím, že je využiju. Teď jsem dlouhodobě mimo ČR, ale někdy v dubnu-květnu bych měl být na 14-dní doma, tak se vám připomenu. B-)

Jinak bez LSD maximálně do začátku první zimy.

pjanda: Netrpím obdivem k celebritám. :))
Naposledy upravil(a) d1.8t dne pát 25 úno 04:50, celkem upraveno 1 x.
RWD
pjanda
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pjanda »

Skoda, byl bych jako bonus pridal CD Leose Marese a jeho proslule "dotykam se mist, jez se dotykaly Tebe, nemam to daleko do sedmyho nebe" :D

Jinak to vypada, ze tu mame konecne dustojneho nastupce Z4 M ;)

http://www.autoforum.cz/tuning/ac-schni ... milionu-kc
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
d1.8t
Letec

Příspěvek od d1.8t »

pjanda píše:Skoda, byl bych jako bonus pridal CD Leose Marese a jeho proslule "dotykam se mist, jez se dotykaly Tebe, nemam to daleko do sedmyho nebe" :D

Jinak to vypada, ze tu mame konecne dustojneho nastupce Z4 M ;)

http://www.autoforum.cz/tuning/ac-schni ... milionu-kc
Add CD LM: Pán bůh chraň.
Add 99d: - dtto-

Podle ceny a snížení hmotnosti bych to odhadoval na půlku auta z karbonu, při zachování všech kurvítek a zbytečností, který může automobilka nabídnout. :-??
RWD
Odpovědět