Pamatujete si SPZ/RZ?
Pamatujete si SPZ/RZ?
Jsem si vcera pri jizde domu z niceho nic vzpomnel na SPZ auta rodicu. BRA 81-16, bily zigul. To meli nasi pres 20 let, az po revoluci si ho odvezli rusove a na jeho misto nstoupila domaci produkce nasledovana frantiky. Byt jsem se i v tech autech leccos najezdil, znacky uz si nepamatuju. Ale jsem si jist, ze jsem je jeste tak pred 10 lety znal.
Mmch, dnes si nepamatuju RZ ani jedno z mych aut.
Mmch, dnes si nepamatuju RZ ani jedno z mych aut.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Re: Pamatujete si SPZ/RZ?
Jsem na tom podobně. Pamatuji si SPZ prvního auta rodičů (měli ho cca od mého narození do mých 4 let a pak ho poslali dál v rámci rodiny), ale žádného dalšího.
Dokonce jsem začal nosit techničák v peněžence, protože kdyby mi auto ukradli, tak bych byl schopný policajtům nahlásit max barvu a typ.
Dokonce jsem začal nosit techničák v peněžence, protože kdyby mi auto ukradli, tak bych byl schopný policajtům nahlásit max barvu a typ.
2.9T RWD
to jsme na tom stejne. prusvih je, ze bud musim nosit vsechny, nebo u sebe mam jiny, nez kterym autem jedu.HondaMan píše:Dokonce jsem začal nosit techničák v peněžence, protože kdyby mi auto ukradli, tak bych byl schopný policajtům nahlásit max barvu a typ.
Autoforum.cz
já si taky pamatuju SPZ starý 105ky a feldy, yarise vim ale další auta vůbec nemam šajnu
SSS - vdechne tě do života
Já si pamatuju svoje první auto, svoje aktuální auto(takže všechny co jsem měl). Tátovo aktuální a předtim celorodinný. Mámy aktuální jenom první tři znaky a takhle to mam i u několika aut, co doma byly, maximálně první tři a pak bych možná u nějakejch dal dohromady, jaký čísla tam byly, ale určitě né v pořadí.
TSs
Já si pamatuju od všech aut, co jsme kdy doma měli, ale nevím, k čemu je mi to dobrý...
U nás doma se otočilo celkem 7 RZ a z nich si pamatuju aktuální svou a tátovýho auta a pak nějaký střípky z minulosti, ale všechny rozhodně ne
MX-5 NB 10th AE, ex BMW E46 323i
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Doma sa nam otocilo dost aut v poslednych rokoch a vacsina boli otcove sluzobaky a kto by si na tie pamatal...
Kym som ale bol maly prcek, tak som vedel RZ vsetkych aut co sa v celej rodine objavili
Takze teraz si vo vysledku spominam, len na svoje dve RZ co som zatial mal
Kym som ale bol maly prcek, tak som vedel RZ vsetkych aut co sa v celej rodine objavili
Takze teraz si vo vysledku spominam, len na svoje dve RZ co som zatial mal
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Pamatuju si svou SPZ a tu na autě rodičů. Prostě auta, kterýma jezdím nejčastěji. Tátův služebák vůbec ne a co se týká bývalých aut, tak sem tam sem tam jen první dva-tři znaky.