IBM ThinkPad pro Voleja

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
ExFun
Letec

Re: IBM ThinkPad pro Voleja

Příspěvek od ExFun »

Z empirické zkušenosti mohu prohlásit, že byť to tak v tomto vláknu nevypadá, blíže dokonalosti uvedeného mají W7 než Masox

Linux neznám. To není pro mě použitelný pracovní OS.
Back to basics.
Příčina -> následek
Psycho vlk Wolf
Mistr volantu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Psycho vlk Wolf »

Ono záleží co na tom děláš za specifickou činnost a jaké používáš programy. V Linu existují alternativy k Widlovským aplikací, ale je to hledání a učení nových věcí. To je právě ten problém. Chce to čas se do toho dostat a to spousta lidí nemá. :!! Kdybych nehrál hry, tak používám jen Linux. Musím se přes to nějak dostat. :-w
Peugeot 301 1.6VTi 85kw/115hp

Peugeot 406 Break 2.0HDi 80kw/110hp
Škoda Octavia I 1.6MPi 74kw/100hp
Pickuper
Letec

Příspěvek od Pickuper »

ExFun píše:Linux neznám. To není pro mě použitelný pracovní OS.
linux taky neznám, ale hodlám ho brzo prokoumat, každopopádně to už dávno není věc, kterou je třeba ovládat syntaxí z příkazového řádku a co se týče aplikací, tak prakticky na každou činnost je jich už hafo a jsou obvykle i zdarma což taky není úplně marný. A hlavně, nikde tam není potřeba žádnýho židáckýho "cloudu", kde by se někdo díval ;)
Niko nadžanel ko kerdža
Psycho vlk Wolf
Mistr volantu
Kontaktovat uživatele:

Picku, kdybys chtěl poradit, tak se na mě zeptej. Rád ti pomohu, pokud budu vědět. ;) :D

ExFun
Letec

Příspěvek od ExFun »

Pickuper píše:
ExFun píše:Linux neznám. To není pro mě použitelný pracovní OS.
linux taky neznám, ale hodlám ho brzo prokoumat, každopopádně to už dávno není věc, kterou je třeba ovládat syntaxí z příkazového řádku a co se týče aplikací, tak prakticky na každou činnost je jich už hafo a jsou obvykle i zdarma což taky není úplně marný. A hlavně, nikde tam není potřeba žádnýho židáckýho "cloudu", kde by se někdo díval ;)
Já si před lety hrál s Ubuntu. Ale ASPI na něm stejně nepojede. Hledání funkčních alternativ už jsem zkusil na Macu. Mě to neustálé řešení a vysvětlování menších či větších nekompatibilit nebaví a hlavně je nákladné. I bezplatné OO na W jsem měl.

Moje zkušenost s alternativami je poněkud HUlánovská. I přes cenu Office je to ve výsledku levnější než cena času ztráveného řešením technických problémů a obtíží u sebe nebo na druhé straně.

Za mě tedy W+ MS Office. Nevylučuji možné specifická řešení pro velké firmy s na míru ušitým systémem, ale pro živnostníky a malé firmy jsou levné alternativy příliš drahé.
Back to basics.
Příčina -> následek
Pickuper
Letec

Příspěvek od Pickuper »

ExFun píše: Ale ASPI na něm stejně nepojede.
myslíš ASPI jako Advanced SCSI Progamming Interface nebo ASPI jako Automatizovaný Systém Právních Informací?
Niko nadžanel ko kerdža
ExFun
Letec

Příspěvek od ExFun »

ASPI jako ASPI ne jako ASCSI
Back to basics.
Příčina -> následek
Psycho vlk Wolf
Mistr volantu
Kontaktovat uživatele:

Založil jsem vlákno o OS a SW. Ať je to všechno na jednom místě a nezasírame toto vlákno o NB. :)

Volivovej volej
Mistr volantu

Příspěvek od Volivovej volej »

Instalace chipsetu neměla moc účinek a aplikaci ThinkVantage Toolbox po diagnostice chybí jen program na správu napájení (ThinkPad doktora tak jen upřímně mrzí, že mi není schopný říct přesně, jak na tom je akumulátor). Že bluezub jako by nebyl, je mu úplně šumák.

Asi budu muset projet a nainstalovat kompletně všechny ty drivery, co se k tomuto dodávají. Jinak nevím. x_x
""So perverse is mankind that every nationality prefers to be misgoverned by its own people than to be well ruled by another""
(General Sir Charles James Napier)
PaTaK
Pan Řidič

Příspěvek od PaTaK »

Já teda po přeinstalaci dal jen ThinkVantage a ten mi všechno stáhl. Mi neříkej, že u plnohodnotného TP to nejde?
Odpovědět