IBM ThinkPad pro Voleja

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
Psycho vlk Wolf
Mistr volantu
Kontaktovat uživatele:

Re: IBM ThinkPad pro Voleja

Příspěvek od Psycho vlk Wolf »

šmoula píše:
Psycho vlk Wolf píše:By mě zajímalo, proč Widle už v sobě nemají implementované ovladače jako jeden jistý OS. Na to, že zabírají takového místa, tak po instalaci neumějí skoro nic. :D
A když jsme u toho, tak XPčka ty ovladače myslímže měli a stejně to bylo k hovnu. Koupil sis XPčka, které byli třeba 2 roky staré a stejně si tam všechno musel stahovat znova, protože ovladače byly už značně zastaralé a značně nestabilní.

A nemyslím si, že je problém nainstalovat čistej OS + stáhnout si z webu nejnovější ovladače.

Jak jsem psal pro ExFuna. Za předpokladu, že ti to rozpozná síť, máš CD s ovladači nebo druhé PC s netem. Jinak seš v prdeli. :D
Peugeot 301 1.6VTi 85kw/115hp

Peugeot 406 Break 2.0HDi 80kw/110hp
Škoda Octavia I 1.6MPi 74kw/100hp
ExFun
Letec

Příspěvek od ExFun »

Psycho vlk Wolf píše:
Ale zkus tam nainstalovat jiné Widle, než ty z kterýma to bylo dodáno. To pak začíná sranda. Hlavně, když musíš ovladače stáhnout z netu, ale nefuguje ti síť, protože instalace Widlí je neobsahuje. A jiný přístup k netu nemáš. :D
proto jsem se ptal, proč to vůbec někdo dělá? Dokázal bych pochopit upgrade z pro na ultra kvůli bitlockeru atd. ale jinak...
Back to basics.
Příčina -> následek
Volivovej volej
Mistr volantu

Příspěvek od Volivovej volej »

ExFun píše:to ale není omluva proto, aby si drivery nedokázaly W samy postahovat.

Ale jen teoretizuju. Nikdy jsem to nedělal. Koupím NTB, vyhážu nepotřebné blbosti výrobce a jedu. Bez problémů s komfortem.

BTW. měl jsem za to, že k SSD se dává SW pro překlonování disku, takže reinstalace není třeba.
Já si to o Win7 až doposud myslel. Když jsem koupil malý IdeaPad před dvěma roky a nainstaloval čistý Windows 7, fungovalo všechno hned a žádnými ovladači jsem se nezabýval. K mému překvapení se to tady ale nechytlo. Ani obraz nebyl v pořádku - měl jsem k dispozici max. 800x600 pixelů. Proto mě to teď poněkud zaskočilo, že mám najednou stejné problémy jako před pěti lety s WinXP. ~x(
""So perverse is mankind that every nationality prefers to be misgoverned by its own people than to be well ruled by another""
(General Sir Charles James Napier)
ExFun
Letec

Příspěvek od ExFun »

buď jsi udělal chybu ty, nebo to v Redmontu šeredně podělali
Back to basics.
Příčina -> následek
vasco
Letec

Příspěvek od vasco »

Tak tak, měl sis koupit Mac... :-D :-D :-D
šmoula
Mistr volantu

Příspěvek od šmoula »

spíš je chyba v tom, ze v NTB má relativně novou sítovku na kterou Win 7 v sobě nemají ovladače. Před 2ma rokama byly Win 7 relativně nové a zřejmě v sobě měli i ovladače na sítovku v IdeaPadu.
2.0i 107kW
ExFun
Letec

Příspěvek od ExFun »

vasco píše:Tak tak, měl sis koupit Mac... :-D :-D :-D
:ympray: x_x

provokatére
Back to basics.
Příčina -> následek
ExFun
Letec

Příspěvek od ExFun »

šmoula píše:spíš je chyba v tom, ze v NTB má relativně novou sítovku na kterou Win 7 v sobě nemají ovladače. Před 2ma rokama byly Win 7 relativně nové a zřejmě v sobě měli i ovladače na sítovku v IdeaPadu.
ale to je problém W ne uživatele. V roce 2012 očekávám,že se o instalaci uživatel nebude starat. Ale taky, že ihned po instalaci se výrobce SW/HW vyjma aktualizací přestane starat
Back to basics.
Příčina -> následek
vasco
Letec

Příspěvek od vasco »

ExFun píše:
šmoula píše:spíš je chyba v tom, ze v NTB má relativně novou sítovku na kterou Win 7 v sobě nemají ovladače. Před 2ma rokama byly Win 7 relativně nové a zřejmě v sobě měli i ovladače na sítovku v IdeaPadu.
ale to je problém W ne uživatele. V roce 2012 očekávám,že se o instalaci uživatel nebude starat. Ale taky, že ihned po instalaci se výrobce SW/HW vyjma aktualizací přestane starat
Tak to je pro tebe OSX jak dělaný.. :D :D :x
Psycho vlk Wolf
Mistr volantu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Psycho vlk Wolf »

Nebo třeba Ubuntu, popřípadě jiný velká distribuce linuxu. :x :D
Peugeot 301 1.6VTi 85kw/115hp

Peugeot 406 Break 2.0HDi 80kw/110hp
Škoda Octavia I 1.6MPi 74kw/100hp
Odpovědět