velmi brzy vyzkoušímmmira píše: tu topinku pred aplikaci povidel, samozrejme svestkovych, doporucuji radne pomazat cesnekem
Gastronomické okénko
Re: Gastronomické okénko
Niko nadžanel ko kerdža
jezisi, mne je blbe Tady chybi uz jen rizek se sodo....mmira píše:se nedivim, ze tobe chutna sladky bramborak, bo Vychodni Cechy.
babi byla z pomezi Moravy a VC a mam pocit, ze to je tamni specialita. tu topinku pred aplikaci povidel, samozrejme svestkovych, doporucuji radne pomazat cesnekem
caddy: je třeba překonat předsudky..........některý kombinace třebas vypadaj podivně, ale chuťově to dokáže překvapit, a o tom to mezi gurmány a gurmety je
Niko nadžanel ko kerdža
tak tak. navic cesnek se sladkym jde v pohode, staci si ho dat do medu.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Asi tak. Třeba taková pizza Hawai, někdo jí nemůže vystát, ale já ji miluju. To prolínání slaných a sladkých chutí je naprosto famózní
2.0i 107kW
pizzu hawai řadím mezi vynálezy typu kuřecí plátek s broskví zakydlej eidamem
btw Šelepka slevomat... dva rumpsteaky s přílohou a dva patoky za 230,- Kč... pro inspiraci
btw Šelepka slevomat... dva rumpsteaky s přílohou a dva patoky za 230,- Kč... pro inspiraci
Naposledy upravil(a) KoPP dne stř 18 led 20:49, celkem upraveno 2 x.
Slow and serious
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
No tak ja pizzu Hawai fakt nemusim, ble...ale slane pracliky v cokolade to bola kedysi mnamka
A grilovany encian/camembert s brusnicovou omackou chuti genialne
A grilovany encian/camembert s brusnicovou omackou chuti genialne
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Upřímně, já bych si na slevomatu nikdy nekoupil ani párek v rohlíku. Pro mě prostě restaurace, která má potřebu prodávat na slevomatech, není ani trochu zajímavá, naopak to spíš upozorňuje na to, že tam asi něco nebude v pořádku. Dobrá hospoda si na sebe vydělá sama a nemusí dělat takovéto podřadné akce.KoPP píše:pizzu hawai řadím mezi vynálezy typu kuřecí plátek s broskví zakydlej eidamem
KPP: ale no tak, nepřeháníš zase? Šak to má podobné složení jako pizza prosčuto(šunková) jen je na tom navíc ananas
vasco: +1 asi tak. Po zkušenostech dám radši o 3-4kila víc a dobře se najím, než abych něco koupil na slevomatu a odměnou za ušetřené peníze by mi byla nevrlost obsluhy a ošizenost žrádla
vasco: +1 asi tak. Po zkušenostech dám radši o 3-4kila víc a dobře se najím, než abych něco koupil na slevomatu a odměnou za ušetřené peníze by mi byla nevrlost obsluhy a ošizenost žrádla
2.0i 107kW
tak já vycházím z toho, že na Šelepku občas zajdu a strava tam mě neuráží a tohle neberu jako gastronomický zážitek, ale celkem levnou večeři pro dva bez práce... uvidím. Jeden kruto - voucher jsem si zakoupil
a jdu do toho takto prvně... mno třeba nabydu stejné zkušenosti jako vy
pizza Hawai mi fakt vadí. Prostě mi to nechutná a mám to hned vedle výše zmíněného no právě je to jak něco, ale není to ono něco.
a jdu do toho takto prvně... mno třeba nabydu stejné zkušenosti jako vy
pizza Hawai mi fakt vadí. Prostě mi to nechutná a mám to hned vedle výše zmíněného no právě je to jak něco, ale není to ono něco.
Slow and serious