Antiradary, radarové detektory a další ochrany proti změření
Re: Antiradary, radarové detektory a další ochrany proti změ
nepodcenujte silu borovicky
Spaste svet od ľudí ktorý ho chcú spasiť
ono to je teplota prostredia. ak ma napr trucam v aute a pali z okna tak tam asi nebudu mat -10C. u zabudovanych radarov je to jasne kedze tam je meraci blok vystaveny vonkajsej teplote ale toto neviem ako by dopadlo v spravnom konani. napr aj rozsah teplot je u stacionarnych radarov vacsi kedze boxy byvaju klimatizovane a vyhrievanemerlin píše:Dik, to je velmi zaujimava informacia! V tatrach bezne meraju aj pri vyrazne nizsich teplotach, ak dobre chapem je to neplatne a mozem ich slusne poslat do ***
STINGER je legalny & homologovany, antiradary nie!
takze ako som slubil zistival som co a ako v skutocnosti bolo: video bolo natocene v spolupraci s vyrobcom stingeru. E14 jam kod ale nesposobil stinger laser. pocas testovacieho dna s novinarmi testovali aj rozne konkurencne produkty a jeden z nich sposobil e14 ktory je na videu. vysledkom je ze na zostihanom videu to vyzera ze to bol stinger laser ale nebolo to v skutocnosti takřidičBOB píše:a funguje? nějaké uživatelské reference?
BTW: už vidím nadšeného uživatele, který vyjede se 100% a jedině legálním produktem za hranice a tamní policista si na něj vystřelí laserem...existuje totiž mnoho typů, na které Stinger laser reaguje tak, jak je zobrazeno na obrázku
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Rozhodně - do PROMO videa na Stingera v rodném NL se omylem dostal jamm kód E14
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
pisem ze to bolo natacane v spolupraci s nimi ale nie ze to bolo ich promo video alebo ze ho oni zostihavali.. ale ci ty tomu veris alebo nie je uplne irelevantne. pisal som to pre normalnych ludi ktorych zaujimaju fakty. je to tak ako som pisal a viac to komentovat nebudemřidičBOB píše:Rozhodně - do PROMO videa na Stingera v rodném NL se omylem dostal jamm kód E14
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Určitě to je svatosvatá pravda, když to říká dovozce tohoto zařízení...ten by přece nelhal a přiznal by, že některé SW Stinger laseru házely jamm kódy
Aj boha - čo to táram - nehádazali
(popravdě - takhle přiblblou výmluvu jsem od Vás nečekal)
Aj boha - čo to táram - nehádazali
(popravdě - takhle přiblblou výmluvu jsem od Vás nečekal)
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- AntiRadary.cz
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Ne, pravda je jenom to, co říká člověk, který je veřejně deklaruje propagaci jediné značky antiradarů, které je "zůstává věrný" a napadá všechny ostatní značky. Stinger mu leží v žaludku od samého počátku a mě v SZ slibuje vědomé poškozování a pomlouvání:řidičBOB píše:Určitě to je svatosvatá pravda, když to říká dovozce tohoto zařízení...
Koukal jsem, jak jste hezky promazal naší dizkuzi o Stingeru tak, abych z toho vyšel za čuráka...
Měl jsem Vás na háku a bral to jako diskuzi. Ale nyní jsem se posunul do fáze, že Vám budu vědomě škodit, pomlouvat Vás a všem potencionálním zákazníkům vysvětlovat, co jste za rusofilní svini.
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.
Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
http://antiradary-forum.cz
Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
http://antiradary-forum.cz
Nechci se zapojovat do téhle skvělé debaty, ale nechcete si to vyříkat někde jinde? Chtěl jsem napsat že už to začíná být otravný, ale ono je to otravný už delší dobu. Není podle mě nic jednoduššího než udělat na jaře nezávislý test zakázaných zařízení a pravda se ukáže.. Myslím že to bude mnohem přínosnější než tyhle nesmyslný hádky
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
V Odpadu je uz zalozeno asi 100 oddelenych temat...ale asi mu neprijdou dostatecne atraktivni, kdyz tam mi napise odpoved na neco, ale tu, kde zverejnuje soukromou korenspondenci, tu postne sem Ja osobne jsem nekolikkrat zadal mmiru, at ty sracky hodi do Odpadu...snad me pri osobnim setkani neda na budku, zes tim ma tolik prace
V tomhle vlakne ja s vysvetlovanim tech demagogickych kecu a lzi koncim...kdyz jim nekdo naleti, tak at. Nejlepe se clovek uci na vlastnich chybach...
V tomhle vlakne ja s vysvetlovanim tech demagogickych kecu a lzi koncim...kdyz jim nekdo naleti, tak at. Nejlepe se clovek uci na vlastnich chybach...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
+ 1 mldBond007 píše:Nechci se zapojovat do téhle skvělé debaty, ale nechcete si to vyříkat někde jinde? Chtěl jsem napsat že už to začíná být otravný, ale ono je to otravný už delší dobu. Není podle mě nic jednoduššího než udělat na jaře nezávislý test zakázaných zařízení a pravda se ukáže.. Myslím že to bude mnohem přínosnější než tyhle nesmyslný hádky