Lyžárna

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
PaTaK
Pan Řidič

Re: Lyžárna

Příspěvek od PaTaK »

jak neni urolbovana a zmrzla pista, tak je to na prd B-)
d1.8t
Letec

Příspěvek od d1.8t »

Tak mám první 4 lyžodny. A příští týden si skočim na pár dní do Rakouska.
RWD
PaTaK
Pan Řidič

Příspěvek od PaTaK »

Ja byl v patek večer v Přemyslově na věcerním a nikdo tam nebyl/nevyjel. Vcera pres den v Koutech a v pohode ;)
Vana
Letec

Příspěvek od Vana »

mmira píše:... v rakousku popr italii si clovek ve volnascich moc nezajezdi, jen pokud hodne sype.
jak je to vlastně v itálii s volným terénem ? Já tam teda problém ještě neměl, ale holka byla předloni v Bormiu a naháněli je tam policajti
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

v talošsku sa od 2008, kdy zasypala lavina několik skialpinistů, záchranáři je vytahovali a hrkla na ně druhá lavina (8 mrtvých záchranářů a nevimkolik skialpinistů) se ofiko mimo sjezdovky nesmí a když tě chytí, jsou to mnohaset eurové pokuty. proto mně do talošky na lyže nikdo nikdy nedostane...

@mmira: díky, užívám(e) si to... boli ňa nohy jaxfiňa, lidu málo, sněhu dost, sluníčko, bezvětří, (na 3400mnm) příjemný mrazík mínus 7 až 12
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
mmira
Moderátor

Příspěvek od mmira »

aha, to o te Italii, tedy ze se nesmi mimo sjezdovku, neznam, uz jsem tam par let nebyl. ale co jsem tam nekolikrat byl, volnasku jsem moc nenasel. z tohoto pohledu nelze nez rici, Francie je Francie. nebo ultimativne: Rocky mountains rulez
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
nota
Řidič začátečník

Příspěvek od nota »

Já byl včera ve Valčianskej doline a ve Vrátnej na svk, lidé minimum, sjezdovky slusne upravené, bral jsem to jako rozjezdeni se na pristi tyden do Vars.. Tak doufam ze vyjde pocasi
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

Takže asitakle: zimní Le2Alpes 2012 sme přežili bez ztrát na zdraví či materiálu (kromě drobností jako je zlomený powerlock na hůlce), ze šesti dnů pět dnů absolutní azuro, příjemný mráz a bezvětří, neska sa to totálně popsulo a začalo fučet ale hlavně kipat! Od rána nejmíň 20cm prachu, sic v mlze, ale to byly orgasmy! S jr. sme pomalovali svahy prvního patra asi milionem oblúčiků....

Zítra cesta dom, to asi bude veselé (uvidíme, zda Col du lautaret a Col de Montgenevre vůbec budou otevřené, jestli nebudu muset jet na Grenóbl)....

A už fčíl začíná těšení se..... next year, same time, same place..... again.... :mrgreen:
(s velmi pravděpodobným intermezzem letos v červnu s bajkem a letníma skijofkama na Glacier de Mantel)
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

taxem doma.... šetnáct set krásně divokých kilometrů.... teda abych byl přesný, fčera ráno sem v Le2Alpes vyhrabal auto z více než 80cm prašanu, co napadl za 24hodin, zjistil, že Col de Lautaret je zavřený a hurá do doliny na Grenobl... prvních padesát kilometrů z kopca sem jel asi 2 hodiny.... potem už to bylo fajn (God bless Tunnel Frejus, sic za 40 éček, ale ....) přes talošku pohoda, celé rakousko na podezřele se blýskající dálnici od Vídně lijavec, za blavou chumdelenice a rozjěžděný tankodrom (10-20cm sraček na D1) a Bytče přes kopce na závěr Rallyekrosová vložka... wow! sedmnáct hodin nonstop za kniplem, sem byl doma ve třičtvrtě na tři.... krása, přístí rock jedu zas...
mmira
Moderátor

Příspěvek od mmira »

to mi tak trochu pripomina mou predlonskou cestu z Kalsu. tyden azura, posledni den zacalo mokre sypat. sjet z hor nebyl tak velky problem, ale na dalnici jsem se 40 km tahl ze sypacama, kteri meli radlice roztazene pres celou sirku dalnice a nedali se predjet. byl jsem tesne za nima a jakmile uhnuli, najeli jsme do temer 10 cisel mokre kase. z odpocivadla najizdely dalsi pluhy, tak jsem na to slapl a dostal se tesne pred ne. nasledovala cesta do Gratzu, maximalne tak 90 za situace, kdy v pravem sem tam auto jedouci tak 60 a v levem souvisla vrstva sragor. za gratzem zacalo regulerne lit, pri tom stale bylo pod 0. pak jsem dojel do Cech, kde zase zacaly sracky a v brne na videnske byl prohrnuty jen jeden pruh, ve druhem 20 cisel snehu. pravidelne jsem musel stavet cistit sterace od ledu, v tom Brne se mi to malem nevyplatilo, bo sem sjel na benzinku a tam malem zustal viset na snehu na brise. obcas jsou ty cesty pres zimni evropu zabavne.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Odpovědět