No Z3C za tu cenu asi ne, navíc tohle bych venku klidně parkoval...HondaMan píše:Moc pěkné, ale to už by mi více voněla ta Z3C
M*dečka s motorem
Re: M*dečka s motorem
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
To uz mi viac mestska pride tato moznostvasco píše:Honda a co něco takového?
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... geNumber=1
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Přijde mi, že Lupo a 120i se míjí o 2-3 segmenty .
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
Tak rozdíl je to dvou segmentů, mini vozy (Lupo), malé vozy, nižší střední (120i, compact). Ale když už je ve výběru i Cooper, který mi moc malý oproti compactu nebo 1er už nepřijde, tak jsem jen navrhnul něco trošinku většího. Na druhou stranu musím říct, že tohle posouvání nemám taky rád... "když trošku přitlačíš, můžeš mít... blablabla"
Tohle snad není ani tolik o tom "když přitlačíš", ale že sháním něco vážně malého. Nemám k tomu racionální důvod. Jen se mi to líbí.
Kdyby se mi do toho vešel bag, tak je vítězem tenhle Smart
Takhle musím koukat na Lupo, Up! a jako největší alternativu mám to Mini.
Kdyby se mi do toho vešel bag, tak je vítězem tenhle Smart
Takhle musím koukat na Lupo, Up! a jako největší alternativu mám to Mini.
2.9T RWD
Nejlepší kapesní hothatch je AX GTI, ale to hádám neprojde
Ain´t nobody got time for that
HM: když je to vyloženě jen do města, tak bych se na Lupo GTI vyprd a radši bych šel do 100koňový 1.4. Je to o fous lehčí (každý kg v týhle kategorii aut se hodí) a určitě nebude tak drahý na provoz jako GTI. Vyhodit zadní sedačky, který tam jsou bez tak jen na ozdobu a je tu městský supersport za pár kaček jak vyšitý .
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
- bloody cardinal
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
nejsou jen na ozdobu, vezl jsem tam tři lidi na koupaliště
K nekterym lidem je treba prijit, dat jim facku a odejit. Nic nevysvetlovat, vubec nic nerikat, proste jen plesknout. Argumentace s debilem totiz nema smysl. --- bloodycardinal.bloger.cz
WRX STi & Challenger SRT8 392 FTW
WRX STi & Challenger SRT8 392 FTW
Věřím, u mě je to taková standartní úprava. Jsem sobec, spolujezdce nevozím a mrtvý kila nemám rád .