Antiradary, radarové detektory a další ochrany proti změření

Když se chcete ponořit do nitra...
Zamčeno
merlin
Porsche Expert

Re: Antiradary, radarové detektory a další ochrany proti změ

Příspěvek od merlin »

Mna by zaujimalo ci laser dokaze zmerat rychlost aj ked clovek po odhaleni prudko brzdi?
Spaste svet od ľudí ktorý ho chcú spasiť
HondaMan
Letec

Příspěvek od HondaMan »

bloody cardinal píše:možná to tu už zaznělo, ale nedá mi to spát: existuje i pouze detektor na lasery, tj. nikoliv rušička? Ideální případ by byl, kdyby jedna krabička uměla detekovat všechno, ale nerušit nic, ale to bych asi chtěl moc, že? :D
To umí "každý" antiradar. Problém je v tom, že laser se od ničeho neodráží, takže ho nejde detekovat dopředu --> začne hlásit až v okamžiku kdy Tě měří --> to je už pozdě.
2.9T RWD
ragamix
Pan Řidič

Příspěvek od ragamix »

merlin píše:Mna by zaujimalo ci laser dokaze zmerat rychlost aj ked clovek po odhaleni prudko brzdi?
ano dokaze bez problemov
STINGER je legalny & homologovany, antiradary nie!
bloody cardinal
Mistr volantu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bloody cardinal »

HondaMan píše:
bloody cardinal píše:možná to tu už zaznělo, ale nedá mi to spát: existuje i pouze detektor na lasery, tj. nikoliv rušička? Ideální případ by byl, kdyby jedna krabička uměla detekovat všechno, ale nerušit nic, ale to bych asi chtěl moc, že? :D
To umí "každý" antiradar. Problém je v tom, že laser se od ničeho neodráží, takže ho nejde detekovat dopředu --> začne hlásit až v okamžiku kdy Tě měří --> to je už pozdě.
no právě...
K nekterym lidem je treba prijit, dat jim facku a odejit. Nic nevysvetlovat, vubec nic nerikat, proste jen plesknout. Argumentace s debilem totiz nema smysl. --- bloodycardinal.bloger.cz

WRX STi & Challenger SRT8 392 FTW
merlin
Porsche Expert

Příspěvek od merlin »

ragamix píše:
merlin píše:Mna by zaujimalo ci laser dokaze zmerat rychlost aj ked clovek po odhaleni prudko brzdi?
ano dokaze bez problemov
Klasicky radar nezmeria rychlost ak sa prudko meni.
Spaste svet od ľudí ktorý ho chcú spasiť
ragamix
Pan Řidič

Příspěvek od ragamix »

merlin píše:
ragamix píše:
ano dokaze bez problemov
Klasicky radar nezmeria rychlost ak sa prudko meni.
zalezi ci vystihnes spravny moment kedy mas brzdit. navyse ak vidis ze je niekde radar nepojdes vobec rychlo. ak nevidis nebudes ani brzdit
bloody cardinal
Mistr volantu
Kontaktovat uživatele:

no a o to právě jde - když mě začně měřit laser, antiradar mi to začne hlásit (možná?) a já prudce snížím rychlost pod limit, jak to dopadne?

protože obyč radar mi antiradar zahlásí dřív (takže ve chvíli, když už jsem měřen, jedu pomalu) ale laser ne, viz výše (anebo melu hovadiny? nemám z tím zkušenosti)
K nekterym lidem je treba prijit, dat jim facku a odejit. Nic nevysvetlovat, vubec nic nerikat, proste jen plesknout. Argumentace s debilem totiz nema smysl. --- bloodycardinal.bloger.cz

Bond007
Economy Run Master

Příspěvek od Bond007 »

bloody cardinal píše:no a o to právě jde - když mě začně měřit laser, antiradar mi to začne hlásit (možná?) a já prudce snížím rychlost pod limit, jak to dopadne?

protože obyč radar mi antiradar zahlásí dřív (takže ve chvíli, když už jsem měřen, jedu pomalu) ale laser ne, viz výše (anebo melu hovadiny? nemám z tím zkušenosti)
pokud je znamo me, ani klasicky radar, ani laser neukazou vysledek mereni, pokud se prudce meni namerena rychlost...ale vzhledem k tomu ze laseru staci na zmereni jen chvilka, tak v momente kdy zacnes brzdit, uz budes s velkou pravdepodobnosti zmeren...jedinou moznosti v takovym pripade je o otocit a vyhnout se tak styku s organem :)
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
ragamix
Pan Řidič

Příspěvek od ragamix »

bloody cardinal píše:no a o to právě jde - když mě začně měřit laser, antiradar mi to začne hlásit (možná?) a já prudce snížím rychlost pod limit, jak to dopadne?

je to ako pises az na jednu vec.. ked ta zacne merat laser tak ano antiradar ta (mozno) upozorni ale prudke brzdenie uz aj tak nepomoze lebo rychlost mas zmeranu prakticky okamzite. brzdenie na to vplyv nema + pocitaj este reakcny cas.. kym si stihnes uvedomit co sa deje este nezacnes ani brzdit a uz si zmerany

v druhej casti to co pises sedi
bloody cardinal
Mistr volantu
Kontaktovat uživatele:

tak nějak jsem si to myslel... každopádně díky za info
Bond007 píše:...jedinou moznosti v takovym pripade je o otocit a vyhnout se tak styku s organem :)
to bohužel není vždycky možné

Zamčeno