Antiradary, radarové detektory a další ochrany proti změření
Re: Antiradary, radarové detektory a další ochrany proti změ
Mna by zaujimalo ci laser dokaze zmerat rychlost aj ked clovek po odhaleni prudko brzdi?
Spaste svet od ľudí ktorý ho chcú spasiť
To umí "každý" antiradar. Problém je v tom, že laser se od ničeho neodráží, takže ho nejde detekovat dopředu --> začne hlásit až v okamžiku kdy Tě měří --> to je už pozdě.bloody cardinal píše:možná to tu už zaznělo, ale nedá mi to spát: existuje i pouze detektor na lasery, tj. nikoliv rušička? Ideální případ by byl, kdyby jedna krabička uměla detekovat všechno, ale nerušit nic, ale to bych asi chtěl moc, že?
2.9T RWD
ano dokaze bez problemovmerlin píše:Mna by zaujimalo ci laser dokaze zmerat rychlost aj ked clovek po odhaleni prudko brzdi?
STINGER je legalny & homologovany, antiradary nie!
- bloody cardinal
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
no právě...HondaMan píše:To umí "každý" antiradar. Problém je v tom, že laser se od ničeho neodráží, takže ho nejde detekovat dopředu --> začne hlásit až v okamžiku kdy Tě měří --> to je už pozdě.bloody cardinal píše:možná to tu už zaznělo, ale nedá mi to spát: existuje i pouze detektor na lasery, tj. nikoliv rušička? Ideální případ by byl, kdyby jedna krabička uměla detekovat všechno, ale nerušit nic, ale to bych asi chtěl moc, že?
K nekterym lidem je treba prijit, dat jim facku a odejit. Nic nevysvetlovat, vubec nic nerikat, proste jen plesknout. Argumentace s debilem totiz nema smysl. --- bloodycardinal.bloger.cz
WRX STi & Challenger SRT8 392 FTW
Klasicky radar nezmeria rychlost ak sa prudko meni.ragamix píše:ano dokaze bez problemovmerlin píše:Mna by zaujimalo ci laser dokaze zmerat rychlost aj ked clovek po odhaleni prudko brzdi?
Spaste svet od ľudí ktorý ho chcú spasiť
zalezi ci vystihnes spravny moment kedy mas brzdit. navyse ak vidis ze je niekde radar nepojdes vobec rychlo. ak nevidis nebudes ani brzditmerlin píše:Klasicky radar nezmeria rychlost ak sa prudko meni.ragamix píše:ano dokaze bez problemovmerlin píše:Mna by zaujimalo ci laser dokaze zmerat rychlost aj ked clovek po odhaleni prudko brzdi?
- bloody cardinal
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
no a o to právě jde - když mě začně měřit laser, antiradar mi to začne hlásit (možná?) a já prudce snížím rychlost pod limit, jak to dopadne?
protože obyč radar mi antiradar zahlásí dřív (takže ve chvíli, když už jsem měřen, jedu pomalu) ale laser ne, viz výše (anebo melu hovadiny? nemám z tím zkušenosti)
protože obyč radar mi antiradar zahlásí dřív (takže ve chvíli, když už jsem měřen, jedu pomalu) ale laser ne, viz výše (anebo melu hovadiny? nemám z tím zkušenosti)
K nekterym lidem je treba prijit, dat jim facku a odejit. Nic nevysvetlovat, vubec nic nerikat, proste jen plesknout. Argumentace s debilem totiz nema smysl. --- bloodycardinal.bloger.cz
pokud je znamo me, ani klasicky radar, ani laser neukazou vysledek mereni, pokud se prudce meni namerena rychlost...ale vzhledem k tomu ze laseru staci na zmereni jen chvilka, tak v momente kdy zacnes brzdit, uz budes s velkou pravdepodobnosti zmeren...jedinou moznosti v takovym pripade je o otocit a vyhnout se tak styku s organembloody cardinal píše:no a o to právě jde - když mě začně měřit laser, antiradar mi to začne hlásit (možná?) a já prudce snížím rychlost pod limit, jak to dopadne?
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
je to ako pises az na jednu vec.. ked ta zacne merat laser tak ano antiradar ta (mozno) upozorni ale prudke brzdenie uz aj tak nepomoze lebo rychlost mas zmeranu prakticky okamzite. brzdenie na to vplyv nema + pocitaj este reakcny cas.. kym si stihnes uvedomit co sa deje este nezacnes ani brzdit a uz si zmeranybloody cardinal píše:no a o to právě jde - když mě začně měřit laser, antiradar mi to začne hlásit (možná?) a já prudce snížím rychlost pod limit, jak to dopadne?
v druhej casti to co pises sedi
- bloody cardinal
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
tak nějak jsem si to myslel... každopádně díky za info
to bohužel není vždycky možnéBond007 píše:...jedinou moznosti v takovym pripade je o otocit a vyhnout se tak styku s organem