M*dečka s motorem
Re: M*dečka s motorem
Asi je to už trochu staré, ale co Punto 2. generace ve verzi HGT, tj. s motorem 1.8 z Barchetty? Ne že by to trhalo asfalt, ale 130 koní + nízká váha by mohly znamenat slušné svezení.
Jinak předpokládám, že Grande Punto Abarth a Alfa MiTo tě už napadly...
Jinak předpokládám, že Grande Punto Abarth a Alfa MiTo tě už napadly...
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat!
To je prostě boží...
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Za to Lupo GTI sa aj ja prihovaram:)
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
- bloody cardinal
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
přesně tohle dělá Arosa, tři roky jsem s ní jezdil. Lupo je kromě designu totožné auto, GTi má i použitelný výkon. Má ale dvě nevýhody: otřesnou palubovku...KoPP píše:...odstavíš plyn nebo jen lehce drcneš do brzdy a už to naznačuje zadkem...
...a překvapivě vysoké ceny.
K nekterym lidem je treba prijit, dat jim facku a odejit. Nic nevysvetlovat, vubec nic nerikat, proste jen plesknout. Argumentace s debilem totiz nema smysl. --- bloodycardinal.bloger.cz
WRX STi & Challenger SRT8 392 FTW
ad Cena: Ta je u Lupa a obzvláště GTI vážně jedlá. Za peníze co stojí Lupo jde sehnat i slušně vybavený Cooper, nebo Cooper S
Jenže co dělat když se mi líbí Lupo a ne Mini...
Jenže co dělat když se mi líbí Lupo a ne Mini...
2.9T RWD
- bloody cardinal
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
koupit Lupo. Pokud chceš hračku. Imho bude Lupo i lehčí než Cooper (moje Arosa měla 930 kg). Kdybys měl pak zájem, mám subwoofer, který má ozvučnici dělanou přesně na míru do kufru (bylo by ale třeba vyměnit reprák, který je bohužel spálený)
K nekterym lidem je treba prijit, dat jim facku a odejit. Nic nevysvetlovat, vubec nic nerikat, proste jen plesknout. Argumentace s debilem totiz nema smysl. --- bloodycardinal.bloger.cz
Pohodit zadkem na přání by mělo každé auto pro slušný lidi
Ain´t nobody got time for that
HM: a jl jsi nekdy s mini? já bohužel jen pár km, ale to auto je neskutečně hravý a kouzlí ti pořád úsměv od ucha k uchu... kdybych mel jrste misto v garazi tak tam hned cooper S stoji
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
já s ním projel celý Rhodos a je fakt bezva ač nemám rád MAN, tak v kůpru je celkem fajnBond007 píše:HM: a jl jsi nekdy s mini? já bohužel jen pár km, ale to auto je neskutečně hravý a kouzlí ti pořád úsměv od ucha k uchu... kdybych mel jrste misto v garazi tak tam hned cooper S stoji
Bond: Při cenách Lupa GTI mi mnohem logičtěji vychází Mini než lidový vůz. To auto nemá být hračkou. Bude jen daily driver na poskakování po Praze a každodenní parkování na ulici.
2.9T RWD