Úvaha o příštím kočáru

Poraďte a nechte si poradit s výběrem nového vozu.
beaumont
Letec

Re: Úvaha o příštím kočáru

Příspěvek od beaumont »

Head píše:nicméně, škoda, že nechceš asii, protože za ty prachy by mohla být slušná 350 Z (ale na druhou stranu když překousnaš Suzuki, tak proč ne tohle)...
S 350Z jsem kousek jel a - kupodivu mě to nějak nenadchlo. :-?? Přišlo mi to jakési zbytečně hlučné, nekultivované, že si to strašně hraje na drsné sportovní auto... Moje GTV je samozřejmě daleko pomalejší, ale proti 350Z je Alfa jako šlechtic proti boxerovi. Ani z designu Nissanu nejsem nijak odvázaný. A ještě navíc Japonec a kousavá RWD - čili 350Z určitě ne.
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat! ;-)
beaumont
Letec

Re: Úvaha o příštím kočáru

Příspěvek od beaumont »

Jinak jsem byl dnes na autosalónu ve Vídni a potvrdil si dojmy z několika zmiňovaných aut. Jak Alfa 159 s TI paketem, tak RCZ by šly, dokonce sedačky v RCZ se nezdály zdaleka tak tvrdé jak jsem si pamatoval (možná kvůli celokoženému čalounění ?).
Dobrý dojem dělalo i Punto Abarth Esseesse, ale tam jsem se dočetl, že se ESP nedá úplně vypnout a i ve sportovním módu do toho řidiči dost "kecá", což by mi u FWD vadilo. ESP chci, ale aby mělo jasně módy on/off.
Moc pěkný vnitřek má i Kizashi, krásně udělané kožené čalounění, ale tam mám i při sedačce úplně dole nad hlavou jen asi 1 cm místa kvůli střešnímu oknu, které je bohužel ve standardu :( .

Poněkud off-topic: ve Vídni už je nový BMW 3er, takže kdo se třesete nedočkavostí, tak tam můžete vyrazit. Taky je tam k vidění McLaren MP4-12C, kdo trochu zažebrá ;) , tak se může i posadit dovnitř. Z dalších novinek třeba 911, Lancie Thema a Voyager, Fiat Panda, samozřejmě Up!, Mercedes B a M, Opel Ampera, Chevy Camaro (moc krásné oranžové kabrio) a zajímavý sedan Malibu, Lexus LF-A, Alfa 8C Spider v zajímavé šedé barvě, Swift Sport... Jo a taky jedna z posledních možností se v Evropě podívat na auta značky Daihatsu.
Naopak absentuje Peugeot 208.
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat! ;-)
Odpovědět