Jinak jsem byl dnes na autosalónu ve Vídni a potvrdil si dojmy z několika zmiňovaných aut. Jak Alfa 159 s TI paketem, tak RCZ by šly, dokonce sedačky v RCZ se nezdály zdaleka tak tvrdé jak jsem si pamatoval (možná kvůli celokoženému čalounění ?).
Dobrý dojem dělalo i Punto Abarth Esseesse, ale tam jsem se dočetl, že se ESP nedá úplně vypnout a i ve sportovním módu do toho řidiči dost "kecá", což by mi u FWD vadilo. ESP chci, ale aby mělo jasně módy on/off.
Moc pěkný vnitřek má i Kizashi, krásně udělané kožené čalounění, ale tam mám i při sedačce úplně dole nad hlavou jen asi 1 cm místa kvůli střešnímu oknu, které je bohužel ve standardu
![Sad :(](./images/smilies/2.gif)
.
Poněkud off-topic: ve Vídni už je nový BMW 3er, takže kdo se třesete nedočkavostí, tak tam můžete vyrazit. Taky je tam k vidění McLaren MP4-12C, kdo trochu zažebrá
![Wink ;)](./images/smilies/3.gif)
, tak se může i posadit dovnitř. Z dalších novinek třeba 911, Lancie Thema a Voyager, Fiat Panda, samozřejmě Up!, Mercedes B a M, Opel Ampera, Chevy Camaro (moc krásné oranžové kabrio) a zajímavý sedan Malibu, Lexus LF-A, Alfa 8C Spider v zajímavé šedé barvě, Swift Sport... Jo a taky jedna z posledních možností se v Evropě podívat na auta značky Daihatsu.
Naopak absentuje Peugeot 208.