Antiradary, radarové detektory a další ochrany proti změření
Re: Antiradary, radarové detektory a další ochrany proti změ
no nic v zlom ale kto tentokrat zacal tento rozpor je celkom jasne nie.. aj tak neviem naco dalej riesime stare veci (stare verzie rusiciek..)
STINGER je legalny & homologovany, antiradary nie!
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem žádný spor nezačal...pouze jsem se doptal na to, jaké jsou uživatelské zkušenosti se S´tinger laser a při té příležitosti jsem postul video, kde z laserové pisole padá jeden JAMM kód za druhým. Načež jste Vy reagoval obecným žvástem, že je to stará verze a v CZ se nikdy neprodávala a při té příležitosti jste poukázal na to, že i AL mělo problémy. Poté přispěchal Váš rusko-slovenský kamoš, který začal produkovat lživé informace a opět si srát na vlastní hlavu, což je ale jeho problém
Ale žádné uživatelské video jsem zatím neviděl...asi to bude tím, že ani onen rusko-slovenský kamarát ke Stingeru Stinger laser neprodává, že? Dokonce to nemá ani na svém autě, což by mi přišlo jako nejvhodnější reklama svého produktu.
Takže asi tolik.
Ale žádné uživatelské video jsem zatím neviděl...asi to bude tím, že ani onen rusko-slovenský kamarát ke Stingeru Stinger laser neprodává, že? Dokonce to nemá ani na svém autě, což by mi přišlo jako nejvhodnější reklama svého produktu.
Takže asi tolik.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
no ved presne tym to zacalo.. ukazkou ze stary fw mozno vyhodil e14 (ak to este nebolo urobene umyselne kedze e10/11 nikomu nic nehovori ale jammed uz ano a tym padom sa to do tv viac hodi). ked sa teda hrame na pravdu treba povedat aj ostatne.. nech su tu uplne informacie a nie len ucelne vyberane
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Myslím, že vámi (vy + ten druhý) publikované informace jste ani lépe nazvat nemohl!ragamix píše: ked sa teda hrame na pravdu...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
neverim ze si to nepochopil ako som toto myslel..řidičBOB píše:Myslím, že vámi (vy + ten druhý) publikované informace jste ani lépe nazvat nemohl!ragamix píše: ked sa teda hrame na pravdu...
-
- Pan Řidič
Tady se zase bude mazat
Uživatel neexistuje
bude, hned ted.
panove, jako mali, furt dokola o jednom. a soucasne o nicem. je patek odpoledne, tak si dejte oraz.
panove, jako mali, furt dokola o jednom. a soucasne o nicem. je patek odpoledne, tak si dejte oraz.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
já za to nemůžu
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- AntiRadary.cz
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Jedná se o propagační video natočené před cca 2 roky za asistence techniků Stingeru a sekvence s JAMM kódem E14 je tam jenom pro lepší dokreslení situace, že Stinger Laser dokáže rušit LIDAR . Při běžném měření LTI UltraLyte Stinger Laser žádné JAMM kódy negeneruje (osobní zkušenost, za kterou ručím)!řidičBOB píše:J...pouze jsem se doptal na to, jaké jsou uživatelské zkušenosti se Stinger laser a při té příležitosti jsem postul video, kde z laserové pisole padá jeden JAMM kód za druhým.
....
Takže asi tolik.
Takže asi tolik.
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.
Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
http://antiradary-forum.cz
Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
http://antiradary-forum.cz
- bloody cardinal
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
možná to tu už zaznělo, ale nedá mi to spát: existuje i pouze detektor na lasery, tj. nikoliv rušička? Ideální případ by byl, kdyby jedna krabička uměla detekovat všechno, ale nerušit nic, ale to bych asi chtěl moc, že?
K nekterym lidem je treba prijit, dat jim facku a odejit. Nic nevysvetlovat, vubec nic nerikat, proste jen plesknout. Argumentace s debilem totiz nema smysl. --- bloodycardinal.bloger.cz
WRX STi & Challenger SRT8 392 FTW
WRX STi & Challenger SRT8 392 FTW