Politický koutek
Re: Politický koutek
Vsetky tieto opatrenia maju aspon na Slovesku za nasledok ze ked sa chcu ludia zbavit auta tak nahlasia jednoducho kradez. Policia sa tvari ze to vysetruje a za 30dni oznami ze patranie je ukoncene a auto nenaslo, nasledne sa da legalne odlasit bez nutnosti srotovania. Staci pozriet statistiky ukadnutych aut a clovek nechape kolko starych Skodoviek, Lad a pod. sa rocne ukradne
Spaste svet od ľudí ktorý ho chcú spasiť
To je jako pěkný, ale když to pak budu chtít za deset let přihlásit, tak to jako "zloději vrátěj do stodoly"???
http://zpravy.ihned.cz/cesko/c1-5438844 ... -na-mhd%20?
tak to už mě poser dvakrát: Možností zvýšení příjmové stránky hlavního města, potažmo dopravního podniku, existuje mimo přímého zvýšení jízdného a zdražování tarifu hned několik. Jedním z nich jsou poplatky za dostupnou službu veřejné dopravy. Jde o pravidelné poplatky související s existencí dostupnosti veřejné dopravy, což má pozitivní dopad na tržní cenu nemovistosti To je neuvěřitelný co je toto za bandu zmrdů
tak to už mě poser dvakrát: Možností zvýšení příjmové stránky hlavního města, potažmo dopravního podniku, existuje mimo přímého zvýšení jízdného a zdražování tarifu hned několik. Jedním z nich jsou poplatky za dostupnou službu veřejné dopravy. Jde o pravidelné poplatky související s existencí dostupnosti veřejné dopravy, což má pozitivní dopad na tržní cenu nemovistosti To je neuvěřitelný co je toto za bandu zmrdů
Čemu se divíš? jak tuším tady někdo psal - Prahu vedl psychiatr a bylo to na hlavu. Teď ji vede gynekolog...525iX píše:http://zpravy.ihned.cz/cesko/c1-5438844 ... -na-mhd%20?
God save me from my friends, I can protect myself from my enemies
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Proč tak složitě? Co asi udělají politici s údaji o ujetých km? No přeci je zdaní! Z toho bude daň/poplatek za ujetý km.Honza42 píše:Jo ten záznam počtu km bude skvělej. Neboj se, že ho k něčemu nepoužijou, když už bude k dispozici. Třeba k předvolání před zelenou komisi: "Soudruhu, za minulý rok jste ujel více km, než přísluší Vašemu věku, rodinným poměrům a vzdálenosti do města. Dostáváte černý puntík za nadměrnou produkci CO2 a výchovnou daň 10.000Kč za nadlimitní km."
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
Spíše bude více neodsouzených vražd, protože bude stačit někoho vylákat na soukromý pozemek a do ruky mu pak dát šperhák..Psycho vlk Wolf píše:I cholerik může dostat ZP nebo si někde opatřit zbraň. A nemusí to být palná zbraň.
Spíš jde o to, aby jsi mohl na svou obranu a ochranu majetku použít zbraň, aniž by pak hrozilo tvoje obvinění. A pokud by bylo mezi lidmi více zbraní+tento zákon, tak si zloděj dvakrát rozmyslí jestli půjde krást. No a když přesto půjde, tak může počítat s nejhorším.
Zákony jsou jako značky na křižovatkách. Než průjezdy křižovatkami nějak upravíte, je nezbytné se na ně podívat ze všech stran.. Proto je potřeba se zamyslet i nad možností zneužití...
Současný stav podle mého není špatný. Jednak je demagogie tvrdit, že zbraň použít nelze. Další stránkou je demagogie jisté skupiny lidí, kteří v tom, že PČR automaticky začne prošetřovat použití zbraně, hned vidí že z toho bude i odsuzující rozsudek. Pak si myslím, že lidský život má v CZ kultuře vyšší hodnotu, než drobný majetek, proto je také víc chráněn. A rozhodovat o lidském životě by měl nestranný kvalifikovaný jedinec a ne vystresovaný, emocionálně v daném okamžiku nevyrovnaný jedinec s pistolí v ruce. A konečně počet přichycených zlodějů bude nižší než počet vražd po změně úpravy.
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
před každým STK stočím... a ještě mi budou doplácet pacholci... ale jinak účel této novinky vidím dost podobně.
když tankuju si vždycky říkám stovka do nádrže, stovka státu, stovka do nádrže, stovka státu... plus další milion motoristických daní. Z těchto úvah mi vychází jediné, že ne Brusel, ale nakonec naše daně mě donutí k tomu, abych si pořídil něco na styl LUPO 3L
ad zbraně, ano posuzovat přiměřenost, ale když střelím vyloženého lapku a lumpa tak jakýpa copa? Co bych z US dotáhl, tak je obvinění toho druhého, co to přežil za vraždu, pakliže je první mrtvý... výchovně. Měl ho přesvědčit, že nemá chodit krást nikoliv ho hecovat a jít s ním.
když tankuju si vždycky říkám stovka do nádrže, stovka státu, stovka do nádrže, stovka státu... plus další milion motoristických daní. Z těchto úvah mi vychází jediné, že ne Brusel, ale nakonec naše daně mě donutí k tomu, abych si pořídil něco na styl LUPO 3L
ad zbraně, ano posuzovat přiměřenost, ale když střelím vyloženého lapku a lumpa tak jakýpa copa? Co bych z US dotáhl, tak je obvinění toho druhého, co to přežil za vraždu, pakliže je první mrtvý... výchovně. Měl ho přesvědčit, že nemá chodit krást nikoliv ho hecovat a jít s ním.
Slow and serious
- Volivovej volej
- Mistr volantu
Ale tak chránit pár nějakých krámů i za cenu obětování lidského života - kam jsme to dospěli? Pod jistým úhlem pohledu a lehkým zaskřípěním zubů bych to snad pochopil v obchodech, bankách, benzínových pumpách - a i tam by se o to měli starat lidé k tomu povolaní. Bránit tímhle způsobem soukromý majetek? A ještě když vidím, jací emočně vyrovnaní lidé se z toho radují... Fakt ne. Kdo si chce hrát na spravedlivého strážce a obranáře, má možnost: http://www.policie.cz/clanek/nabidka-vo ... mista.aspx
""So perverse is mankind that every nationality prefers to be misgoverned by its own people than to be well ruled by another""
(General Sir Charles James Napier)
(General Sir Charles James Napier)
no tak fajné... jen z představy, že se třeba půl roku lopotím, abych si koupil das neue auto a příjde nějakej frikulín, kterej si řekne, že ho nabyde za 10 minut. jestli můj půl rok má stejnou cenu jako jeho deset minut (v jeho očích), pak můj půlrok má stejnou cenu jako zbytek jeho života (v mých očích). sám si to vybral
a já nejsem strůjcem této příhody, sám si za to může, tak jakýpa copa.
a já nejsem strůjcem této příhody, sám si za to může, tak jakýpa copa.
Slow and serious