Ale ta E14 v avataru je z podzimu 2008 a vygeneroval ji tenkrát nový AL G9!řidičBOB píše:V každém případě lepší než video s G7 v2004 Mám se od Vás asi ještě hodně co učit
Antiradary, radarové detektory a další ochrany proti změření
- AntiRadary.cz
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Re: Antiradary, radarové detektory a další ochrany proti změ
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.
Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
http://antiradary-forum.cz
Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Ale to není pravda.
Víc k tomu nemám co dodat. Bylo tam naštěstí více svědků
Víc k tomu nemám co dodat. Bylo tam naštěstí více svědků
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
je to stare video.. jedno aj druhe len s tym rozdielom ze ja som hned napisal ze sa jedna o stary modelřidičBOB píše:V každém případě lepší než video s G7 v2004 Mám se od Vás asi ještě hodně co učitragamix píše:a ze video so stingerom je z roku 2011.. pekny pokus...
STINGER je legalny & homologovany, antiradary nie!
- AntiRadary.cz
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
ALE JE!!!
Já mám paměť dobrou a schválně jsem si prošel staré emaily (archivují je od roku 2002), abych si potvrdil, kdy se test na Kladenské uskutečnil!
Ovšem, typ rušičky je naprosto irelevantní, protože vygenerovat E14 u LIBOVOLNÉ rušičky není až takový problém a troufnu si říct, že bych to dokázal i u nejnovějšího AL G9 RX2! Ovšem pro praktické použití to nemá žádný význam, protože tyto podmínky v reálu asi nikdy nenastanou a pokud ano, tak hodí JAMM kód i u vozidla bez rušičky.
Já mám paměť dobrou a schválně jsem si prošel staré emaily (archivují je od roku 2002), abych si potvrdil, kdy se test na Kladenské uskutečnil!
Ovšem, typ rušičky je naprosto irelevantní, protože vygenerovat E14 u LIBOVOLNÉ rušičky není až takový problém a troufnu si říct, že bych to dokázal i u nejnovějšího AL G9 RX2! Ovšem pro praktické použití to nemá žádný význam, protože tyto podmínky v reálu asi nikdy nenastanou a pokud ano, tak hodí JAMM kód i u vozidla bez rušičky.
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Emaily možná archivujete, ale paměť máte takovou, co se Vám hodí do krámu Já nerozporuji datum (i když se podívám doma, kdy byla fotka pořízena), ale zařízení, které ten kód vygenerovalo... Byla to totiž G8čka. Nemá smysl se o to dál přít - bylo tam asi 6 dalších lidí, kteří to viděli "na vlastní oči."
Tímto bych to považoval za uzavřené.
Dnes je v prodeji G9RX a Vy máte v nabídce Laser Stinger (SW verze ??) - tak pojďme srovnávat tyto produkty. Nějaká videa z ČR s relevantní laserovou pistolí?
Tímto bych to považoval za uzavřené.
Dnes je v prodeji G9RX a Vy máte v nabídce Laser Stinger (SW verze ??) - tak pojďme srovnávat tyto produkty. Nějaká videa z ČR s relevantní laserovou pistolí?
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- AntiRadary.cz
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Je opravdu naprosto logické testovat na podzim 2008 starý AL G8, která se již nevyrábí, když zrovna přišel na trh nový AL G9 ... Určitě tomu všichni uvěří.
Jsou relevantní testy s LTI UltraLyte, kterou používá PČR?
Jsou relevantní testy s LTI UltraLyte, kterou používá PČR?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Pokud máte opravdu dobrou paměť, tak víte, že tam byl i Blinder a byl jste tam i Vy, který jste na autě neměl vůbec nic... G9 přišel na trh a už jej měli všichni na autech? Ale jděte - už to trošku přeháníte... Já a i další, které znáte, jsme v té době měli na autech G8. Vy to víte, já to vím...tak proč to lhaní?AntiRadary.cz píše:Je opravdu naprosto logické testovat na podzim 2008 starý AL G8, která se již nevyrábí, když zrovna přišel na trh nový AL G9 ... Určitě tomu všichni uvěří.
Takže pro osvěžení Vaší paměti: E14 ukazoval TraffipatroXR a to na AL G8 SW verze 17.44. G8 s nižší verzí SW tento laser ani nedetekovalo, natož rušilo. A vyšší verze rušily sporadicky - většinou na malé vzdálenost, dál od čidel a v manuálním režimu TraffipatroluXR.
Na základě toho pak přijeli do ČR lidi z AL a testovalo se podruhé a ladil se algoritmus... Poté byl vytvořen algoritmus na TraffipatrolXR pro G8 - SW verze 17.46 už JAMM kódy neházela a vcelku solidně rušila.
G9 s rušením TraffipatroluXR problém nikdy neměla.
Vy jste byl u toho měření...a já i u toho dalšího vývoje Opravdu asi zapomínáte, s kým se bavíte
Naposledy upravil(a) řidičBOB dne pát 13 led 12:19, celkem upraveno 4 x.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Vy ale UltraLyte nemáte...že by jste testoval Stinger Laser zapůjčeným laserem od AR.NET?AntiRadary.cz píše:Jsou relevantní testy s LTI UltraLyte, kterou používá PČR?
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- AntiRadary.cz
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Ten test se primárně dělal právě kvůli novému AL G9 a upevnění senzorů pro testování je triviální a trvá několik minut, takže argumenty o tom, že jej nikdo neměl na autě je směšný. Naopak, všichni byly hodně překvapení, že nejnovější rušička generuje JAMM kód.
ratus ratus: To jenom Bob nemá rád Stinger, protože se bojí, že ohrozí pozice jeho milované značky!
ratus ratus: To jenom Bob nemá rád Stinger, protože se bojí, že ohrozí pozice jeho milované značky!
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Vůči čemu se primárně dělal test, je zcela irelevantní informace. E14 nebylo na G9 a Vy to víteAntiRadary.cz píše:Ten test se primárně dělal právě kvůli novému AL G9 a upevnění senzorů pro testování je triviální a trvá několik minut, takže argumenty o tom, že jej nikdo neměl na autě je směšný. Naopak, všichni byly hodně překvapení, že nejnovější rušička generuje JAMM kód.
A jelikož melete pořád dokola tu svou lež, tak Vám posílám i jedno video, kde můžete vidět to stejné, co jste viděl při tom testu na Kladenské...a na konci i FW verzi, kterou jsem zde uváděl, že už TraffipatrolXR uměla
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time