Antiradary, radarové detektory a další ochrany proti změření

Když se chcete ponořit do nitra...
Zamčeno
AntiRadary.cz
Letec
Kontaktovat uživatele:

Re: Antiradary, radarové detektory a další ochrany proti změ

Příspěvek od AntiRadary.cz »

řidičBOB píše:V každém případě lepší než video s G7 v2004 ;-) Mám se od Vás asi ještě hodně co učit \m/
Ale ta E14 v avataru je z podzimu 2008 a vygeneroval ji tenkrát nový AL G9! [-x
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.

Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
http://antiradary-forum.cz
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Ale to není pravda.
Víc k tomu nemám co dodat. Bylo tam naštěstí více svědků ;-)
No pain, no gain.
Vespa time \m/
ragamix
Pan Řidič

Příspěvek od ragamix »

řidičBOB píše:
ragamix píše:a ze video so stingerom je z roku 2011.. pekny pokus...
V každém případě lepší než video s G7 v2004 ;-) Mám se od Vás asi ještě hodně co učit \m/
je to stare video.. jedno aj druhe len s tym rozdielom ze ja som hned napisal ze sa jedna o stary model
STINGER je legalny & homologovany, antiradary nie!
AntiRadary.cz
Letec
Kontaktovat uživatele:

ALE JE!!!

Já mám paměť dobrou a schválně jsem si prošel staré emaily (archivují je od roku 2002), abych si potvrdil, kdy se test na Kladenské uskutečnil!

Ovšem, typ rušičky je naprosto irelevantní, protože vygenerovat E14 u LIBOVOLNÉ rušičky není až takový problém a troufnu si říct, že bych to dokázal i u nejnovějšího AL G9 RX2! Ovšem pro praktické použití to nemá žádný význam, protože tyto podmínky v reálu asi nikdy nenastanou a pokud ano, tak hodí JAMM kód i u vozidla bez rušičky.
m4lcolm: Je sranda, kolik jedincu se nechalo zmanipulovat, ze se dobrovolne biji za cizi financni zajmy jako uzitecni idioti.

Nezávislé fórum o antiradarech, radarových detektorech a dalších ochranách proti změření:
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Emaily možná archivujete, ale paměť máte takovou, co se Vám hodí do krámu ;-) Já nerozporuji datum (i když se podívám doma, kdy byla fotka pořízena), ale zařízení, které ten kód vygenerovalo... Byla to totiž G8čka. Nemá smysl se o to dál přít - bylo tam asi 6 dalších lidí, kteří to viděli "na vlastní oči."
Tímto bych to považoval za uzavřené.
Dnes je v prodeji G9RX a Vy máte v nabídce Laser Stinger (SW verze ??) - tak pojďme srovnávat tyto produkty. Nějaká videa z ČR s relevantní laserovou pistolí?
No pain, no gain.
Vespa time \m/
AntiRadary.cz
Letec
Kontaktovat uživatele:

Je opravdu naprosto logické testovat na podzim 2008 starý AL G8, která se již nevyrábí, když zrovna přišel na trh nový AL G9 ... Určitě tomu všichni uvěří. :ympray:

Jsou relevantní testy s LTI UltraLyte, kterou používá PČR?

řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

AntiRadary.cz píše:Je opravdu naprosto logické testovat na podzim 2008 starý AL G8, která se již nevyrábí, když zrovna přišel na trh nový AL G9 ... Určitě tomu všichni uvěří. :ympray:
Pokud máte opravdu dobrou paměť, tak víte, že tam byl i Blinder a byl jste tam i Vy, který jste na autě neměl vůbec nic... G9 přišel na trh a už jej měli všichni na autech? Ale jděte - už to trošku přeháníte... Já a i další, které znáte, jsme v té době měli na autech G8. Vy to víte, já to vím...tak proč to lhaní?
Takže pro osvěžení Vaší paměti: E14 ukazoval TraffipatroXR a to na AL G8 SW verze 17.44. G8 s nižší verzí SW tento laser ani nedetekovalo, natož rušilo. A vyšší verze rušily sporadicky - většinou na malé vzdálenost, dál od čidel a v manuálním režimu TraffipatroluXR.
Na základě toho pak přijeli do ČR lidi z AL a testovalo se podruhé a ladil se algoritmus... Poté byl vytvořen algoritmus na TraffipatrolXR pro G8 - SW verze 17.46 už JAMM kódy neházela a vcelku solidně rušila.
G9 s rušením TraffipatroluXR problém nikdy neměla.

Vy jste byl u toho měření...a já i u toho dalšího vývoje ;-) Opravdu asi zapomínáte, s kým se bavíte :ymalien:
Naposledy upravil(a) řidičBOB dne pát 13 led 12:19, celkem upraveno 4 x.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

AntiRadary.cz píše:Jsou relevantní testy s LTI UltraLyte, kterou používá PČR?
Vy ale UltraLyte nemáte...že by jste testoval Stinger Laser zapůjčeným laserem od AR.NET? :))
No pain, no gain.
Vespa time \m/
AntiRadary.cz
Letec
Kontaktovat uživatele:

Ten test se primárně dělal právě kvůli novému AL G9 a upevnění senzorů pro testování je triviální a trvá několik minut, takže argumenty o tom, že jej nikdo neměl na autě je směšný. Naopak, všichni byly hodně překvapení, že nejnovější rušička generuje JAMM kód.

ratus ratus: To jenom Bob nemá rád Stinger, protože se bojí, že ohrozí pozice jeho milované značky!

řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

AntiRadary.cz píše:Ten test se primárně dělal právě kvůli novému AL G9 a upevnění senzorů pro testování je triviální a trvá několik minut, takže argumenty o tom, že jej nikdo neměl na autě je směšný. Naopak, všichni byly hodně překvapení, že nejnovější rušička generuje JAMM kód.

ratus ratus: To jenom Bob nemá rád Stinger, protože se bojí, že ohrozí pozice jeho milované značky!
Vůči čemu se primárně dělal test, je zcela irelevantní informace. E14 nebylo na G9 a Vy to víte ;-)
A jelikož melete pořád dokola tu svou lež, tak Vám posílám i jedno video, kde můžete vidět to stejné, co jste viděl při tom testu na Kladenské...a na konci i FW verzi, kterou jsem zde uváděl, že už TraffipatrolXR uměla ;-)
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Zamčeno