Policejní kontroly a měření
Moderátor: řidičBOB
Re: Policejní kontroly a měření
nejak se mnozej, svine. dneska kontrolovali na spouste mist . .
+1 na Jižní Moravě jsem potkal 3 hlídky...málem mě zase změřili, respketive jsem měl štěstí, že si teprve chystali radar.PeTr7650 píše:nejak se mnozej, svine. dneska kontrolovali na spouste mist . .
2.016V 99kW
Evropská ulice, Praha - hlídka MP se vrací po užitečně vykonané práci na základnu
- Jacík
- Pan Řidič
- Kontaktovat uživatele:
jj, musí se makat Třeba teď v sobotu SY-Brno 3 hlídky, zpátky 2 hlídky.PeTr7650 píše:nejak se mnozej, svine. dneska kontrolovali na spouste mist . .
- bloody cardinal
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
V Ostravě teď bude na půl roku uzavřena jedna z nejdůležitějších dopravních tepen pro město (super, nemohli jí dostavět sestru, jak byla v plánu, a až pak rekonstruovat Svinov? )
a na několika místech se značně mění přednost v jízdě a rychlostní limity. Tady jsem viděl číhat policajty na nové padesátce a tady budou zcela jistě hlídat novou stopku.
a na několika místech se značně mění přednost v jízdě a rychlostní limity. Tady jsem viděl číhat policajty na nové padesátce a tady budou zcela jistě hlídat novou stopku.
K nekterym lidem je treba prijit, dat jim facku a odejit. Nic nevysvetlovat, vubec nic nerikat, proste jen plesknout. Argumentace s debilem totiz nema smysl. --- bloodycardinal.bloger.cz
WRX STi & Challenger SRT8 392 FTW
WRX STi & Challenger SRT8 392 FTW
Včera změřili kamaráda a dnes málem mě brněnským stříbrným šípem
Netuší někdo jak je možný, že ho AR začne hlásit až jste prakticky vedle něj? to tam mají nějakous stealth technologii?
Netuší někdo jak je možný, že ho AR začne hlásit až jste prakticky vedle něj? to tam mají nějakous stealth technologii?
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
s Ramerem10 není žádný problém v detekci... Otázkou je, kam mají vytočenou hlavu, tzn. jaké jsou odrazy, podmínky terénu... A poslední možností je vadná hlava detektoru.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
bylo to nechtene pozorovano u dvou ruznych detektoru dva dny po sobe, pokazde merili na prijezdu s hlavou natocenou do protismeru, divny...řidičBOB píše:s Ramerem10 není žádný problém v detekci... Otázkou je, kam mají vytočenou hlavu, tzn. jaké jsou odrazy, podmínky terénu... A poslední možností je vadná hlava detektoru.
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW