Onboard videa
-
- Pan Řidič
- bloody cardinal
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Re: Onboard videa
já taky, ale nemůže být všechno ideální... bohužel
budiž k dobru, že exotů, kteří zapomenou, že auto má světla, je málo
budiž k dobru, že exotů, kteří zapomenou, že auto má světla, je málo
K nekterym lidem je treba prijit, dat jim facku a odejit. Nic nevysvetlovat, vubec nic nerikat, proste jen plesknout. Argumentace s debilem totiz nema smysl. --- bloodycardinal.bloger.cz
WRX STi & Challenger SRT8 392 FTW
WRX STi & Challenger SRT8 392 FTW
-
- Pan Řidič
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Neznám to tam až tak dokonale a na předjíždění kamionů využívám každou možnost. Rovinka byla, nic tam nejelo a tak jsem jel já... Bohužel vždycky se může najít nějaký debil, který nerespektuje elementární pravidla, když vjíždí na hlavní.MiN píše:Nedivím se. Tím úsekem jezdím denně a nemá smysl se tam o něco snažit. Přijedeš z dlouhé rovinky a o kus dál za křižovatkou máš zas dobrou možnost k předjíždění. Tady akorát riskuješ, že ti to tam nějaká lopata pošle přesně tak, jako málem BOBovi.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
to taky miluju..řidičBOB píše:BTW: docela dost lidí potkávám, co vůbec netuší, co znamená, když na semaforu svítí zelená šipka!
Chápu tě, já jenom, že ta Sportage byla vidět dost dlouho dopředu. Osobně bych v tom momentě nevyjel, ale jak tak koukám, asi jsem přizdisráč.řidičBOB píše:Neznám to tam až tak dokonale a na předjíždění kamionů využívám každou možnost. Rovinka byla, nic tam nejelo a tak jsem jel já... Bohužel vždycky se může najít nějaký debil, který nerespektuje elementární pravidla, když vjíždí na hlavní.
Alex: Presne, to ignorovani sipky a zastaveni klidne i v krizovatce, me dokaze slusne vytocit..
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Proč? Jsem na hlavní...a povinnost dát přednost VŠEM vozidlům jedoucím po hlavní pozemní komunikaci - to snad patří k tomu úplně nejzákladnějšímu!
Vojta + Alex: to mne taky, kucí
Vojta + Alex: to mne taky, kucí
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
bob - O tom nediskutuju, pravidla mluví jasně, ale prostě bych čekal, že mi takovou věc udělá.