Hon na piráty
Moderátor: řidičBOB
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Re: Hon na piráty
No seriovka ma 265k, ale tieto maju 300, takze trosku so pojde lepsejsie, ale nehadam sa a uz vobec sa ich nezastavam A je aspon istota ze to za chvilku chlapci uvaria
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
kazdopadne jsem na slovensku prakticky porad a jizdni styl mam konstantni, takze as brzy dojde k blizkemu setkani tretiho druhu
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Tak budem hladat, nizko letiace BMW v manuali (ja ten treti druh nie som )Bond007 píše:kazdopadne jsem na slovensku prakticky porad a jizdni styl mam konstantni, takze as brzy dojde k blizkemu setkani tretiho druhu
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Já už naštěstí ne...takže to budu mít jenom z doslechuBond007 píše:kazdopadne jsem na slovensku prakticky porad a jizdni styl mam konstantni, takze as brzy dojde k blizkemu setkani tretiho druhu
Ale je fakt, že euro měně hoši rozumí... Ale pozor na ty hochy v Passatech - ti mají kamery a zvukový záznam, takže korupce je tam zcela vyloučena.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
myslis chlapce v passatech s shitcamem?řidičBOB píše:Já už naštěstí ne...takže to budu mít jenom z doslechuBond007 píše:kazdopadne jsem na slovensku prakticky porad a jizdni styl mam konstantni, takze as brzy dojde k blizkemu setkani tretiho druhu
Ale je fakt, že euro měně hoši rozumí... Ale pozor na ty hochy v Passatech - ti mají kamery a zvukový záznam, takže korupce je tam zcela vyloučena.
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Ta poslední věta je nový odstavec...takže to bylo obecné upozornění - bez konkrétního adresáta!
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
jj - ta jejich super dálniční jednotka - Zebra11 nebo jak tomu říkajíBond007 píše:myslis chlapce v passatech s shitcamem?
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Neee, chcipla zizalařidičBOB píše:jj - ta jejich super dálniční jednotka - Zebra11 nebo jak tomu říkajíBond007 píše:myslis chlapce v passatech s shitcamem?
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
na ty mam spolehlivou metodu detekce...řidičBOB píše:jj - ta jejich super dálniční jednotka - Zebra11 nebo jak tomu říkajíBond007 píše:myslis chlapce v passatech s shitcamem?
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
to jo...já jenom, kdybys třeba nezastavil hlídce v 1.4TSI...aby to na Tebe neposlali
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time