Hon na piráty
Moderátor: řidičBOB
Re: Hon na piráty
nocono, tak bude v autě trošku častěji hlučno, no....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Tak ja mam prehlad hlavne o tych Seatoch...co si robia o poschodie vyssie s hurvinkami uz netusimřidičBOB píše:nechybí...o těch řeč nebyla
BTW: smlouva na Fábie byla podepsána 18.11.2011, takže do 10ti týdnů lze očekávat nasazení...
Ale vidim, ze info mas viac nez dobre
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
tak 3,6 v Ka jsme uz nekolikrat potkal... nejaky fabie nebo leony jsou mi u prdele, tem chybi cca 200 hp k memu odchytu
uz jsem se tu kdysi ptal, ale jak je to s ujizdenim PSR? stejne jako u nas?
uz jsem se tu kdysi ptal, ale jak je to s ujizdenim PSR? stejne jako u nas?
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
No, dovolil bych si tvrdit, že na to budou trošku háklivější... Jestli na Tebe pošlou ty hochy, co jezdí v Passatech - 4ks v neprůstřelných vestách a se samopalama, tak se asi máš na co těšitBond007 píše:uz jsem se tu kdysi ptal, ale jak je to s ujizdenim PSR? stejne jako u nas?
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
No na tie Leonidy pozor, maju sice iba 300kobyl ale nemaju omezovac, k 270 sa s prispenim vetra predsa len dostanuBond007 píše:tak 3,6 v Ka jsme uz nekolikrat potkal... nejaky fabie nebo leony jsou mi u prdele, tem chybi cca 200 hp k memu odchytu
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
ono na 270 real je treba hodne energie, 270 tacho mi to jede do 40 sekundSnowman000 píše:No na tie Leonidy pozor, maju sice iba 300kobyl ale nemaju omezovac, k 270 sa s prispenim vetra predsa len dostanuBond007 píše:tak 3,6 v Ka jsme uz nekolikrat potkal... nejaky fabie nebo leony jsou mi u prdele, tem chybi cca 200 hp k memu odchytu
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
z 2.0T 270kmh je hoodně velké zbožné přání... S CuprouR jsem jezdil, takže si to dovedu živě představit
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
vzhledem ke zvysene citlivosti PSR na € porad necitim nejaky respektřidičBOB píše:No, dovolil bych si tvrdit, že na to budou trošku háklivější... Jestli na Tebe pošlou ty hochy, co jezdí v Passatech - 4ks v neprůstřelných vestách a se samopalama, tak se asi máš na co těšitBond007 píše:uz jsem se tu kdysi ptal, ale jak je to s ujizdenim PSR? stejne jako u nas?
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
takže dneska u Rohlenky směr vyškov. Červená octavie, zapnula diskotéku, gangstersky najela před hříšníka (vláček v jednom pruhu jel tak 150-160 - jednoho vybrali, ale tak pičovsky, že následující 4 (já poslední) jsme do sebe nevletěli o metry (spíš půlmetry)... Pomáhat a chránit... takže jednomu pomohli od peněz a zároveň chránili zájmy společností vyrábějící prací prášky na spodní prádlo.
jen bych rád podotknul, že by se ušetřilo, kdyby se těm kokotům nekoupila octávka a ještě bylo na cestách bezpečněj a taky se nemusela měsíčně platit obsluha tohoto stroje.
jen bych rád podotknul, že by se ušetřilo, kdyby se těm kokotům nekoupila octávka a ještě bylo na cestách bezpečněj a taky se nemusela měsíčně platit obsluha tohoto stroje.
Slow and serious