IBM ThinkPad pro Voleja

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
vasco
Letec

Re: IBM ThinkPad pro Voleja

Příspěvek od vasco »

Jak říká Majkloj, mně se cloud líbí, ač ho zatím využívám jen ve formě emailu.
Pickuper
Letec

Příspěvek od Pickuper »

Majkl: Tohle nejsou konspirační teorie, to je holej fakt. Je jen otázkou času, kdy to někdo začne využívat ve svůj prospěch. Není náhoda, že ICQ a FB vznikly v hlavách židů či přímo v Izraeli :ymsmug:
Niko nadžanel ko kerdža
Volivovej volej
Mistr volantu

Příspěvek od Volivovej volej »

Wutevur... S takovou by člověk nemohl mít ani emailovou schránku. Nebo účet na diskuzním fóru. :-)
""So perverse is mankind that every nationality prefers to be misgoverned by its own people than to be well ruled by another""
(General Sir Charles James Napier)
KoPP
Letec

Příspěvek od KoPP »

proč vlastně neprovozovat svůj vlastní mikrocloudíček u sebe na serveru?
Slow and serious
ExFun
Letec

Příspěvek od ExFun »

Svého času jsem odmítl IMaca k MacBooku. Nehodlám řešit, kde co je. Teď mám všechno na jednom zařízení (zálohovaném), se kterým se vybrané informace lokálně přes BT syncují některé informace (cal, addressbook, tasks a poznámky) s telefonem a plně mi to vyhovuje.
Jediný problém je, na poradách, jednáních, při řízení je zatím celkem neslušné koukat na lidi před otevřený NTB. Zejména soudci jsou pak nevraživí...

Acer Iconia ne. Tam je atom nebo jen brazos. Na taková ořezávátka kašlu. Chci jen Intel a momentálně i5 a výš. Asus už něco použitelného má http://usingwindowshomeserver.com/2011/ ... 21-review/ Jen by to ještě chtělo čtečku otisku prstů kvůli zabezpečení.
No a pak, pokud jsou schopni udělat tenké ultrabooky nadupané výkonem, nevidím omezení, proč ne tablet.

Majkl - proto mě Apple tak sere. Místo dobrého zařízení udělal prasopsa a ještě nutí lidi používat cloud, jinak je to bezcenné zařízení. A lidi jsou tak blbí, že mu na to skáčou...
Back to basics.
Příčina -> následek
Pickuper
Letec

Příspěvek od Pickuper »

kopp: přesně tak to mám v plánu :-$
Niko nadžanel ko kerdža
ExFun
Letec

Příspěvek od ExFun »

KoPP píše:proč vlastně neprovozovat svůj vlastní mikrocloudíček u sebe na serveru?
a proč to kurva dělat? a není to finančně nenáročné, hlavně na zabezpečení když už tady dávno byly technologie na lokální sync, což živnostníku a malým firmám úplně stačí.
Back to basics.
Příčina -> následek
Volivovej volej
Mistr volantu

Příspěvek od Volivovej volej »

ExFun píše:Majkl - proto mě Apple tak sere. Místo dobrého zařízení udělal prasopsa a ještě nutí lidi používat cloud, jinak je to bezcenné zařízení. A lidi jsou tak blbí, že mu na to skáčou...
Si nemyslím, že ke cloudování Apple někoho nutí. Určitě se to dá používat i bez toho, stejně jako Woknows. :-)
""So perverse is mankind that every nationality prefers to be misgoverned by its own people than to be well ruled by another""
(General Sir Charles James Napier)
vasco
Letec

Příspěvek od vasco »

ExFun: Není už fakt zbytečné stále nadávat na Apple? Ano, byl to on, který přišel s "omezeným" iPadem, ale nebyl to on, kdo říkal dalším výrobcům "kopírujte nás a dělejte totožná zařízení. Možná je problém Applu, že ztrácí díky "omezenosti" zákazníky jako ty, ale není už jeho problém, že si nevybereš u ostatních výrobců a systémů. Nechceš Apple, neměj ho, ale když si nevybereš jinde, tak to neházej na něj.
KoPP
Letec

Příspěvek od KoPP »

ExFun píše:
KoPP píše:proč vlastně neprovozovat svůj vlastní mikrocloudíček u sebe na serveru?
a proč to kurva dělat? a není to finančně nenáročné, hlavně na zabezpečení když už tady dávno byly technologie na lokální sync, což živnostníku a malým firmám úplně stačí.
já to takto dělám, problém spíš vidím v dostupnosti internetu na mnoha místech, takže je to zatím spíš takové beta testování...

ale řeknu Ti, že je to luxus... nemusím si sebou brát vůbec nic, když vím, že na onom místě je třeba stolní PC s netem.

zabezpečení vidím jako největší slabinu, ale heslo pravidelně měním a nepředpokládám, že by má moudra někdo tak urputile chtěl.
a je to moderní štajl bez Jantarů od kůklu nebo jablíčka. *-:) *-:)

ale s tabletem 13" a slušným HW jseš můj člověk. nesnáším přesedlávání z krámku na krámek.
Slow and serious
Odpovědět