Dalnicni vuz s nizkymi naklady
Re: Dalnicni vuz s nizkymi naklady
nesouhlasím.... s oktávkou sem nalítal asi 240kkm (a to i po dálnicích, nejvíce 1600km na jeden zátah - do Paryža) a dá se to přežít.... i v chrochtáku 1.9 PD.... samozřejmě si dokážu představit pohodlnější dálniční přemisťovadlo, ale dostávat osypky z oftáky je poněkud přehnané...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Tak tak... spousta obchoďáků jezdí 50tkm+ ročně v autech o kategorii níže a jsou rádi. Octa není žádný zázrak, ale na to co kef chce je to dobré auto.
2.9T RWD
Diky za podporu, nacelnici
Jako nasel bych hromadu aut, ktery by mi sedely mnohem vic, ale jsem holt prizdisrac. Uvidime, jak se s prechodem do pomalejsiho auta porovnam tentokrat.
Jako nasel bych hromadu aut, ktery by mi sedely mnohem vic, ale jsem holt prizdisrac. Uvidime, jak se s prechodem do pomalejsiho auta porovnam tentokrat.
-
- Pan Řidič
50 tis. za rok se dá najet i Favoritem. Když to nese vatu
Uživatel neexistuje
Právě, že poslední roky najedu 80-100tis. ročně a jestli mě něco dokáže otrávit ježdění, tak to byla právě OII.
Mám ji v práci od října a má najeto pouhých 7000km, ačkoliv to normálně najedu za měsíc. Raděj jezdím v práci vlastním a za svoje, než abych přicházel o duševní a fyzický zdraví, o radosti z jízdy nemluvě.
Mám ji v práci od října a má najeto pouhých 7000km, ačkoliv to normálně najedu za měsíc. Raděj jezdím v práci vlastním a za svoje, než abych přicházel o duševní a fyzický zdraví, o radosti z jízdy nemluvě.
MG - radost až na kost.
-
- Pan Řidič
O2 je dělaná na machrování
Když je zmínka o Fáčku, půl roku (45.000km) jsem jezdil Š Garde. Pravda,byla tam 1.3 50kw s pětikvaltem a každej den drobná údržba , ale opruz s tím jezdit rozhodně nebyl.
A 30-35.000km jsem jezdil ročně i před touhle prací a žádným fáčkem, ale Š110R - a to do až do 2007. Z tohodle pohledu je fáčko změkčilost
A 30-35.000km jsem jezdil ročně i před touhle prací a žádným fáčkem, ale Š110R - a to do až do 2007. Z tohodle pohledu je fáčko změkčilost
MG - radost až na kost.
-
- Pan Řidič
Ale Garde řvalo jako by tam bylo stádo 150 koní
Uživatel neexistuje
Mě je spíš těch lidí v těch plechovkách líto. Fandím každýmu, kdo má odvahu a fantazii, koupit cokoliv jinýho mimo koncern.
MG - radost až na kost.