Tiguan 2.0TSI 6MT 4x4 Sport&Style
Re: Nové - malé, nenápadné, 4kolka
To Mini vyzera realne vnutri hrozne - strasny plastak, pokial to nie je fakt plnka. Mne nie je velmi sympaticke, jedno z dalsich aut, ktore su zvonku velke a zvnutra strasne neprakticke.
Ha!
U nás doma dochází k zásadní proměně názoru.... (a já to nejsem)
už sme se smířili s "vyzývavým lookem" čumáku A3 po FL i cenou za prémiovku.... ale .... "silniční auto, to teda jako do toho polezu jako do tanku?" ( čti: jako do Tvýho brambora?(, "to teda nechci, do pandice, jak je vysoká, se leze pěkně pohodlně, to chci"..... a sme kde ? sme v.....
Momentálně teda sme u sněhomuže 4x4 1.8TSI.... fresh II + elegance + kopec extras (ta fresh edice je dost holobyt, bohužel montblanc nedostanu fčernýmetle) = i přesto je cena nesrovnatelně nižší než A3 či dokonce GolfR...
otázka: do současné Oct II 4x4 cpou už několik let H4, co má pod sukněma sněhomuž? taky H4 nebo jen H2?
U nás doma dochází k zásadní proměně názoru.... (a já to nejsem)
už sme se smířili s "vyzývavým lookem" čumáku A3 po FL i cenou za prémiovku.... ale .... "silniční auto, to teda jako do toho polezu jako do tanku?" ( čti: jako do Tvýho brambora?(, "to teda nechci, do pandice, jak je vysoká, se leze pěkně pohodlně, to chci"..... a sme kde ? sme v.....
Momentálně teda sme u sněhomuže 4x4 1.8TSI.... fresh II + elegance + kopec extras (ta fresh edice je dost holobyt, bohužel montblanc nedostanu fčernýmetle) = i přesto je cena nesrovnatelně nižší než A3 či dokonce GolfR...
otázka: do současné Oct II 4x4 cpou už několik let H4, co má pod sukněma sněhomuž? taky H4 nebo jen H2?
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
No jo, ale kdyz uz jsi v tehle kategorii, proc se nepodivat i jinam, napr. na Mitsu ASX popr. odvozene modely PSA? Taky Kuga je ted za super cenu. A nova Panda 4x4 je mala, nebo se na ni nechce/nemuze cekat?
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat!
panda III ne protože pomogliano a ne gliwice, Yeti, protože flotilová sleva a servis (to auto se bude kupovat na firmu, ke stávajícím 4 oftákám...) navíc ten motor sem si ošahal ve skautíkovi (není bez chyby, ale mezi konzernovýma benzínama je to špička), takže vím, do čeho pudem..
kuga sa už s pětiválcem 2.5 nedělá (navíc to prý bylo strašně užrané), ASX by se mně líbilo, jí ne... frantík ani zadarmo s příplatkem na benzín
kuga sa už s pětiválcem 2.5 nedělá (navíc to prý bylo strašně užrané), ASX by se mně líbilo, jí ne... frantík ani zadarmo s příplatkem na benzín
navíc, fčera sem měl možnost "si pozávodit" yetíka 1.8TSI na trase Frýdlant-Čeladná - a jede to fakt hezky.... skoro jako 316i....
Qashqai, Impreza XV, Tiguan... tot z alternativ co mě napadají
Ain´t nobody got time for that
z jmenovaného vzhledově tak jedině tiguan, ale .... jak píšu výše, budu jen rád, dyž to bude škodovka, páč cena, servis atd...
pavproch: Temi Francouzi jsem myslel ty varianty ASX, co se lisi jen kastlí, cili jsou to spis Japonci.
Panda: to myslis vazne ze kvuli mistu vyroby?
K 1.8 TSI nemam co dodat, nejel jsem. Flotilove podminky jsou urcite vyhoda.
Panda: to myslis vazne ze kvuli mistu vyroby?
K 1.8 TSI nemam co dodat, nejel jsem. Flotilove podminky jsou urcite vyhoda.
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat!
Tak on je Jedi kvalitní povoz, takže pokud to má ještě další výhody, tak není důvod hledat něco jiného
Ain´t nobody got time for that