Tiguan 2.0TSI 6MT 4x4 Sport&Style
Re: Nové - malé, nenápadné, 4kolka
mea culpa...
jaxi znovu pročítám vaše reakce a svůj původní dotaz, taxem to zase nenapsal přesně, chjo... jaxe ta nemoc jenom menuje, nějak po porcelánu či jak....
ta A3 by byla zřejmě v Ambition, tj. sportovní podvozek +17" kola.... čili taky (značný) kostritřas....
jaxi znovu pročítám vaše reakce a svůj původní dotaz, taxem to zase nenapsal přesně, chjo... jaxe ta nemoc jenom menuje, nějak po porcelánu či jak....
ta A3 by byla zřejmě v Ambition, tj. sportovní podvozek +17" kola.... čili taky (značný) kostritřas....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
To sice ano a Audi nikdy nebolo na plavne podvozky, ale neni to S-line, ktory tomu este nieco prida a nema to 18-ky ako Golf...
Takze za mna tiez Audi a to paralympiadu moc nemusim...
Pre seba by som urcite bral Golfa, ale pre manzelsku/priatelku by som to nehrotil a isiel do istoty v 1,8-cke A3
Takze za mna tiez Audi a to paralympiadu moc nemusim...
Pre seba by som urcite bral Golfa, ale pre manzelsku/priatelku by som to nehrotil a isiel do istoty v 1,8-cke A3
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
U A3 Ambition je v cenniku opcia kod PDN "Bez sportoveho podvozku" za priplatok 0,00 Kc
(v ceskom cenniku sa to vola "standardni podvozek")
Na Slovensku sa napr vsetky skladovky Ambition ponukaju v takejto konfiguracii. A aj S liny je mozne na Slovensku objednat vo verzii bez sportoveho podvozka.
(v ceskom cenniku sa to vola "standardni podvozek")
Na Slovensku sa napr vsetky skladovky Ambition ponukaju v takejto konfiguracii. A aj S liny je mozne na Slovensku objednat vo verzii bez sportoveho podvozka.
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
To quasimoto: trosku offtopic...takze Audi neponuka 2 druhy sport. podvozku? Klasicky sportovy znizeny o 15mm a potom S-line sportovy?
Mal som tu cest chvilu s A4 B7 s S-line sportovym a to bol teda slusny kostitras...
Mal som tu cest chvilu s A4 B7 s S-line sportovym a to bol teda slusny kostitras...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Snowman pre vacsinu modelov je:
Standardny podvozok
Sportovy podvozok
S line sportovy podvozok
Ambition ma v zaklade sportovy, bez priplatku je mozna zmena na standardny
S line je na Slovensku v 2 verziach - s S line sportovym podvozkom, a so standardnym podvozkom (tento S line paket je potom aj lacnejsi).
Inak ja som minuly tyzden mal prvykrat moznost vyskusat na nasich cestach S line podvozok na A5 Coupe - cakal som naozaj kostitras, no na moje prekvapenie to vobec take zle nebolo. To co vsade pisu palti na starsie modely, pocnuc A4/A5 B8 a novsie je to uz naozaj v pohode.
Ale u A3 by som siel urcite do standardneho!
Standardny podvozok
Sportovy podvozok
S line sportovy podvozok
Ambition ma v zaklade sportovy, bez priplatku je mozna zmena na standardny
S line je na Slovensku v 2 verziach - s S line sportovym podvozkom, a so standardnym podvozkom (tento S line paket je potom aj lacnejsi).
Inak ja som minuly tyzden mal prvykrat moznost vyskusat na nasich cestach S line podvozok na A5 Coupe - cakal som naozaj kostitras, no na moje prekvapenie to vobec take zle nebolo. To co vsade pisu palti na starsie modely, pocnuc A4/A5 B8 a novsie je to uz naozaj v pohode.
Ale u A3 by som siel urcite do standardneho!
vďaka za tech-info
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Dakujem za info...takto som to presne myslel aj ja
S najnovsimi Audi skusenost zatial nemam, ale urcite je dobre ak od duboveho dreva miesto tlmicov ustupili
Do tej A3 by som to urcite neriskoval, hlavne ked to bude potah pre pani domu...proste standard + 17 a hotovo...
S najnovsimi Audi skusenost zatial nemam, ale urcite je dobre ak od duboveho dreva miesto tlmicov ustupili
Do tej A3 by som to urcite neriskoval, hlavne ked to bude potah pre pani domu...proste standard + 17 a hotovo...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Ano, A3 je este trosku ako starsie Audi, tam naozaj standardny podvozok a 16 alebo max 17" disky je ideal.
Ale nove Audi su naozaj poddajnejsie - sam som vzdy cital v testoch ake su to kostitrasy a musim povedat ze uz to neplati, u novych su BMW urcite viac kostitrasy ako Audi - a to mam vyskusane aj kombinacie ako A6 na R20 alebo S5 na R20 a obe uplne v pohode - nova Ibiza na R15 je ovela ovela vacsi kostitras.
Ale nove Audi su naozaj poddajnejsie - sam som vzdy cital v testoch ake su to kostitrasy a musim povedat ze uz to neplati, u novych su BMW urcite viac kostitrasy ako Audi - a to mam vyskusane aj kombinacie ako A6 na R20 alebo S5 na R20 a obe uplne v pohode - nova Ibiza na R15 je ovela ovela vacsi kostitras.
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Tak to potom odporucam Seat Leon Cupra R na 19-kach mnamka
Male auta v malych rychlostiach, posobia dost uskakane na vacsich kolesach...no vseobecne bude problem aj s tlakom v pneu.
Male auta v malych rychlostiach, posobia dost uskakane na vacsich kolesach...no vseobecne bude problem aj s tlakom v pneu.
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Pre mna je aj tak vitaz Mini Countryman, to auto je tak skarede az je svojim sposobom krasne Pre moju manzelku je to jasna volba, starasne sa jej paci hlavne interier...
P.S. a obaja budete mat v podstate BMW
P.S. a obaja budete mat v podstate BMW
Spaste svet od ľudí ktorý ho chcú spasiť