Tak já jdu asi blejtJose85 píše:tohle by si asi zasloužilo samostatný thread...
http://www.osbid.org/index.php?t=articl ... 001-sb-224
Politický koutek
Re: Politický koutek
-
- Pan Řidič
Jako pro mě za mě, ať si ty píče píšou stav tachometru třeba na svý čuráky, stejně tak většina zbytku je standardní státní buzerace, ale
mi příjde jako naprosto nesmyslný zásah do soukromého vlastnictví. Jak kurva souvisí nějaká zasraná plechová cedulka s čísílkama s tím, že nemůžu vlastnit kus plechu, kterej je na špalkách ve stodole??? To mě poser záda. Většina úředníků a politiků jsou zasraný parazitický svině a doufám že chcípnou pomalu a bolestivě.vozidlo může být trvale vyřazeno z registru, pokud bylo předáno zařízení k likvidaci autovraků nebo zaniklo v důsledku havárie. Současný stav, kdy je možné vozidlo "odhlásit" z důvodu toho, že už dále nebude používáno jako vozidlo, nebude nadále možný. Dokladem o zničení vozidla havárií nebo živelnou událostí bude záznam od policie nebo pojišťovny.
-
- Pan Řidič
Přece by jsi nechtěl rozebírat svoje auto doma a ještě z toho mít peníze. Viděl jsi někdy ekologickou likvidaci na vlastní oči?
Uživatel neexistuje
Tak právě tohle bude nadále možné, že se doma auto oholí, rozprodá, a na vrakáč se přiveze jen kastle kvůli papíru. Co mě spíš sere je to, že se dnes daj za směšný prachy sehnat naprosto krásný youngtimery který bych mohl za dvacet let oživit a vzpomínat na starý krásný časy bez zasranej buzerace. Třeba ta AR 164 z vedlejšího vlákna by za to klidně stála, a to stojí jeden průměrnej plat.ratus ratus píše:Přece by jsi nechtěl rozebírat svoje auto doma a ještě z toho mít peníze. Viděl jsi někdy ekologickou likvidaci na vlastní oči?
-
- Pan Řidič
Já také dával na šrotiště jen skelet. Jestli jsi viděl v pohádce peklo,tak přesně tak vypadá eko likvidace
Uživatel neexistuje
je to svinstvo ke zbliti...jedine pozitivni tam je KONECNE moznost vlastni znacky (a taky prenosne) a mozna ten zaznam najetych kilometru...jinak je to na vytahani strev tem, co tohle vubec vymysli nebo je to napadne prosazovat...svine zkurveny...
Jo ten záznam počtu km bude skvělej. Neboj se, že ho k něčemu nepoužijou, když už bude k dispozici. Třeba k předvolání před zelenou komisi: "Soudruhu, za minulý rok jste ujel více km, než přísluší Vašemu věku, rodinným poměrům a vzdálenosti do města. Dostáváte černý puntík za nadměrnou produkci CO2 a výchovnou daň 10.000Kč za nadlimitní km."
tyjo, takto jsem nad tim nepremyslel....beru zpet...
a ted si rikam, zda bys to nemel smazat, aby si to tu nejaky zmrd neprecetl a neinspiroval se...
a ted si rikam, zda bys to nemel smazat, aby si to tu nejaky zmrd neprecetl a neinspiroval se...
-
- Pan Řidič
Já už věřím všemu. To co bylo kdysi nemožné ,je dnes skutečnost
Uživatel neexistuje