IBM ThinkPad pro Voleja
- Volivovej volej
- Mistr volantu
Re: IBM ThinkPad pro Voleja
Z Alzy mám drobet strach, pokud jde o reklamace. Nic lichotivého jsem na tě v tomto ohledu neslyšel.
""So perverse is mankind that every nationality prefers to be misgoverned by its own people than to be well ruled by another""
(General Sir Charles James Napier)
v alze jsem nakoupil už milion věcí a ještě jsem nic nereklamoval, ale já mam jen štěstí ![Big Grin :D](./images/smilies/4.gif)
![Big Grin :D](./images/smilies/4.gif)
SSS - vdechne tě do života
To nebylo doporuční alzy, jen k poměru cen u 14 a 15. Jsou i levnější než Alza. Alza je pro mě přehledná na vyhledání. Na rozdíl od Alfy nebo CZC
Back to basics.
Příčina -> následek
Příčina -> následek
Jak píše Ex, já používám Alzu k nalezení produktu, který pak koupím v Alfě... ![Big Grin :-D](./images/smilies/4.gif)
![Big Grin :-D](./images/smilies/4.gif)
- Volivovej volej
- Mistr volantu
To jste mě uklidnili. Právě CzC nebo Alzu chci taky použít. ![Happy :-)](./images/smilies/1.gif)
![Happy :-)](./images/smilies/1.gif)
""So perverse is mankind that every nationality prefers to be misgoverned by its own people than to be well ruled by another""
Alzu nebo Alfu?Volivovej volej píše:To jste mě uklidnili. Právě CzC nebo Alzu chci taky použít.
![Happy :-)](./images/smilies/1.gif)
- Volivovej volej
- Mistr volantu
ALFFFFFFFFUUUUUUUUUUUUUU...
Teď jsem se snažil něco zjistit o tom hybridním disku u Lenova a jmenuje se to teda RapidDrive a jestli jsem to pochopil správně, tak ten RapidDrive je vlastně softwarová záležitost, která si s daty dělá co chce a přelévá je podle svého uvážní z jednoho disku na druhý, takže to bych rozhodně nechtěl, ale pokud by se ten SW dal odstřelit a mít tam 80GB SSD a k tomu 500GB klasiku a dalo by se s tím dělat, co si zamaneš, tak by to bylo asi nejideálnější řešení.
tak potom je to jasne, ked uz mas 12ku na nosenie, jednoznacne ber T520 v nejakej slusnej konfiguracii, resp. co financie dovolia
(aspon HD+, 9cell, SSD)
tento som myslel co tam nekto postoval par stran dozadu
http://www.alza.cz/lenovo-thinkpad-t520 ... 254641.htm
(aspon HD+, 9cell, SSD)
edge? brrr nieAlex.. píše:myslíš ten edge? To není klasický TP...glider píše:porovnavat Probook s Thinkpadom?
to snad nie, ked tak Elitebook
za 3000kc naviac to rozhodne stoji (Thinkpad
tento som myslel co tam nekto postoval par stran dozadu
http://www.alza.cz/lenovo-thinkpad-t520 ... 254641.htm