Policejní kontroly a měření
Moderátor: řidičBOB
Re: Policejní kontroly a měření
Super, tam je i druhý podezdřelý Riegl.řidičBOB píše:nebo tady na výběr z více typů
- Jacík
- Pan Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Jestli to bylo v Drasenhofenu, tak nás měřili asi stejným bazmekem Když mi polda ukazoval těch 141, taky jsem si říkal, jestli si ze mě dělá prdel, vypadalo to spíš jako ten krám na sundávání matek z kol než jako radar a bylo to hodně dobitýBond007 píše:nikde jsem oznaceni nevidel..ale rozhodne vypadal dost opotrebovane
- Jacík
- Pan Řidič
- Kontaktovat uživatele:
ŘB: za mě ani jedno, já bych podle vzhledu a opotřebení tipoval stáří nejmíň 8-10let, ale mě tam brali před 2 rokama, třeba to už bylo u Bonda něco jinýho...
Dnes dohled v Praze Liberecká ulice - dokonce dvě oktávky MP. Jedna s ramerem střídavě za jízdy nebo na oblíbených místech a druhá hlídala asi 12 tun. Navíc u D8 McD/OMV PČR laser.
Dneska MP Moravský Krumlov měřili někde tady http://maps.google.cz/maps?q=49.06567,1 ... 5,0,0&z=15 ve směru z Ivančič na Mor. Krumlov. Zmrdi ani nestíhali vyřizovat přestupky.
2.016V 99kW
Obvineny cislo jedna nebo tri z leva... Meli k tomu myslim jeste takovou rukojet ze to drzeli spis jako puskuřidičBOB píše:nebo tady na výběr z více typů
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
Nemeri laserem na jizni spojce u shellky pred lanovym mostem? Dvakrat mi to tam hlasilo,ale nemel jsem cas koukat o co jde
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
já je tam nikdy neviděl měřit... Ale mám pocit, že jsem někdy na CB slyšel, že u Shellky měřívá PČR.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time