Telefonologie
Re: Telefonologie
Já teda aktualizace na SGS řeším tak, že stáhnu roletku a dám Vymazat
- Volivovej volej
- Mistr volantu
No, nakonec to nejhorší, co se může stát, když neaktualizuješ, je, že to bude neaktualizované...
""So perverse is mankind that every nationality prefers to be misgoverned by its own people than to be well ruled by another""
(General Sir Charles James Napier)
Sony před chvílí představilo v LasVegas nové telefony pro americký trh, Xperia S by se ale měla Evropě představit za měsíc v Barceloně. Vypadá opravdu skvěle!!!
to teda ano! opet potvrzeni, ze Sony(Ericsson) jediny dela fakt hezke smartphony misto mydel...
Problem je ze Sonyericsson posobi pekne len na fotkach, ak ho prehliadnes z blizka tak je jasne vidiet ake nepresne vylisky sa pouzivaju na vyrobu. Dokonca aj mechanicke tlacitka maju nepresny chod, je to od SE hamba...
Spaste svet od ľudí ktorý ho chcú spasiť
- Volivovej volej
- Mistr volantu
Delší dobu už jsou Soňáci hezcí, ale taky hondě plastoví.
""So perverse is mankind that every nationality prefers to be misgoverned by its own people than to be well ruled by another""
Me spis zaujal ten novej hujhej Ascend P1S http://www.mobilmania.cz/clanky/huawei- ... fault.aspx Pokud by dali zajimavou cenu Stejne je divny, ze cinani jsou schopni tam dat ICS, ale sony ericsson ma Gingerbread ...
- Psycho vlk Wolf
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Uff, tak jsem si aktualizoval Androida z 2.2.1 na 2.3.6. Už jsem nehodlal čekat, až se Vodkafoun rozhoupe a půjde to. Tak tam mám teď origo Samsunga
Peugeot 301 1.6VTi 85kw/115hp
Peugeot 406 Break 2.0HDi 80kw/110hp
Škoda Octavia I 1.6MPi 74kw/100hp
- Psycho vlk Wolf
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Dotaz. Libí se mi styl nabídky z Iphonu. To jest, že místo plochy je nabídka (nevím jestli je to defaultní nebo ne). Jak to udělat u Androidu (pokud možno automaticky), aby se nové ikony přidávaly a mazaly samy jako v klasické nabídce?
Peugeot 301 1.6VTi 85kw/115hp
Jestli te spravne chapu, tak chces mit jakoby primo menu misto ploch? Nejlepsi by byla asi MIUI rom nebo zkus tohle https://market.android.com/details?id=o ... miui&hl=en