IBM ThinkPad pro Voleja

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
vasco
Letec

Re: IBM ThinkPad pro Voleja

Příspěvek od vasco »

Microsoft je "lepší" jedině v tom, že ti dá možnost vybrat si hardware, na který pustíš jeho "apple-style" produkty. Win7, WindowsPhone, Zune, SkyDrive, Office365, Marketplace. Já v tom fakt nevidím rozdíl.
vasco
Letec

Příspěvek od vasco »

ExFun píše:Jo a zatímco já útočím na Apple, ty ryješ do mě...
To není pravda, vždyť od začátku tohoto threadu jsi vyskočil jak čertík z krabičky, kdykoli jsem zmínil Apple a to jsem ho tady nikterak nevelebil, ba naopak, stačí si to od začátku přečíst.
Do tebe určitě neryju, jen jsem teď napsal, že jsi OSX i iOS vcelku dlouho používal a ještě mi s přechodem k OSX pomáhal, takže mi to celé přijde jako naprosto zbytečná debata plná zlosti, protože na nic nového jsme tady nepřišli a jen se prodřenil zas a znova Apple, který IMHO prostě není o nic horší, než ostatní.
Naposledy upravil(a) vasco dne pon 09 led 18:26, celkem upraveno 1 x.
merlin
Porsche Expert

Příspěvek od merlin »

ExFun píše:kombinaci HW, OS, SW, audio, Video, instalaci, cloud sync
Mne to jednoznacne pripomina Google - Google book, Nexus, Chromium, Android, Google music, Youtube, Google market, Google sync... :-?
Spaste svet od ľudí ktorý ho chcú spasiť
Pickuper
Letec

Příspěvek od Pickuper »

jak říká Merlin...... já se obávám, že už brzo si člověk vůbec nevybere...........s vynálezem cloudu začalo bejt jasný jak to musí dopadnout.....krásnej příklad je fakt ten Google, z toho se během pár let stane normální kybernetickej tyran, už teď to vypadá tak, že když nemáš účet u Googlu, aby ses bál jít se i vysrat, že to nedopadne :ymsick:
Niko nadžanel ko kerdža
ExFun
Letec

Příspěvek od ExFun »

Proč se bavíme o tom, kdo je lepší??! Navíc to stáčíš k šíři porfolia produktů, ne jeho hloubce.

Spokojení uživatelé Apple obvykle udávají, že jedna z výhod je kompletní infrastruktura počítač- iPad - iPhone - iTV, která je vzájemně propojena (přes servery applu), takže proč to teď nepřiznáš.
Back to basics.
Příčina -> následek
ExFun
Letec

Příspěvek od ExFun »

dyť androidu se taky cíleně vyhýbám :)

Pořád to jsou jen služby, teď si vemte, že by google vyráběl i vlastní HW... vlastní ekosystém
Back to basics.
Příčina -> následek
vasco
Letec

Příspěvek od vasco »

ExFun píše: Spokojení uživatelé Apple obvykle udávají, že jedna z výhod je kompletní infrastruktura počítač- iPad - iPhone - iTV, která je vzájemně propojena (přes servery applu), takže proč to teď nepřiznáš.
Ale to já klidně přiznám i kdybys mě vzbudil o půlnoci z hlubokého spánku, to je taky jeden z hlavních důvodů, proč i po několika momentech, kdy jsem chtěl Mac vyhodit z okna, jsem stále s ním, protože představa, že budu muset dostávat zpět z úhledně utříděných knihoven do souborového systému, mě od jakéhokoli switche odrazuje.

No a ty momenty, kdy jsem se s Macem nervnul, tak byly v podstatě z 99% kvůli nekompatibilitě s MS produkty, které používá majorita. Kdybych chtěl moc trollovat, tak řeknu, že MS není kompatibilní s Macem, že jo... :-D Ale teď už jsem se s kombinací OSX a Office for Mac balíku vč.Outlooku dostal do fáze, že jsem naprosto spokojen a plně kompatibilní se zbytkem světa.

Jinak AppleTV jsem jednou zapnul a od té doby mi leží vedle telky netknutá, to je fakt produkt mimo mě, raději připojím jedním kabelem Macbook k telce, než to vůbec zapínat. Uvidíme, co přinese iTV na podzim, ale asi opět nic pro mě, maj být jen 32 a 37" obrazovky ;) :D
vasco
Letec

Příspěvek od vasco »

A abych to uzavřel, tak jediný důvod, proč jsem přistoupil na tuhle debatu, je ten, že jsem přesvědčen, že Apple není o nic větší big brother, než MS nebo Google...
Volivovej volej
Mistr volantu

Příspěvek od Volivovej volej »

Až to dokončíte, vrátíme se k původnímu tématu? Budu asi znovu přebírat. O:-)
""So perverse is mankind that every nationality prefers to be misgoverned by its own people than to be well ruled by another""
(General Sir Charles James Napier)
vasco
Letec

Příspěvek od vasco »

Volivovej volej píše:Až to dokončíte, vrátíme se k původnímu tématu?
NE!!! [-x

:D :D :D ;;)
Odpovědět