beaumont píše:Abych parafrázoval staré rčení o golfu (nikoliv Golfu! ):
Neexistuje počasí nevhodné pro jízdu bez střechy, existují jen nevhodně oblečení řidiči kabrioletů
BMW Divize
Re: BMW Divize
Spaste svet od ľudí ktorý ho chcú spasiť
svět se v kozí roh obrátil... tady na té fotce se mi to auto normálně líbí :wooooow:
Slow and serious
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Nazivo, tmava farba a aspon 18" kola a da sa na to pozerat, no nikdy sa neubranim pocitu, ze to mohlo byt 100x lepsie...stacilo, to trochu uhladit, zjednotit, takto mam pocit ze su tam 4 auta a vsetky hnusne...
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
uz jsi novy 1er videl v realu? ja cerstve o vikendu a myslim, ze to nezachrani ani maskovaci sit, natoz MpKoPP píše:svět se v kozí roh obrátil... tady na té fotce se mi to auto normálně líbí :wooooow:
http://www.autoforum.cz/tmp/magazin/b/B ... 00_600.jpg
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
mmira píše:to nezachrani ani maskovaci sit, natoz Mp
Spaste svet od ľudí ktorý ho chcú spasiť
Já ji viděl taky poprvé včera a nijak mě to neurazilo, i když to bylo v sociálu. Ale tak já jsem špatnej vzorek, mně se líbí i X6...
viděl, ale ne staticky, takže na prohlížení nebyl čas.
nicméně je mi dost jasné, že to je blejsknuté ze správného winklu, kdy stavba působí správně svalnatě, auto se tváří díky fotce jakoby připleskle (tedy širší a nižší) a tomu určitě svědčí.
nicméně je mi dost jasné, že to je blejsknuté ze správného winklu, kdy stavba působí správně svalnatě, auto se tváří díky fotce jakoby připleskle (tedy širší a nižší) a tomu určitě svědčí.
Slow and serious
Co si mam prosim vas predstavit pod pojmem variabilní sportovní řízení u nove jednicky ?
zkurveny elektricky posilovac s promenlivym prevodem rizeni?vojtadub píše:Co si mam prosim vas predstavit pod pojmem variabilní sportovní řízení u nove jednicky ?
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
-
- Pan Řidič