Policejní kontroly a měření
Moderátor: řidičBOB
Re: Policejní kontroly a měření
to u zehlicky nepoznaji, ne?
Policii to moze byt jedno, banka to musi uhradit a potom to sama vymaha od klienta
Spaste svet od ľudí ktorý ho chcú spasiť
Mě v Rakousku změřili jednou a policajt (neměl ani čepici!) mi jen ukázal displej s číslicí 66 (na 50). Žádný důkaz, že to bylo měření mého auta, že už to bylo v obci atd. Ale i když němčinou vládnu slušně, tak jsem se nehádal a těch 20 euro mu dal...
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat!
njn, ale me ukazali vypnutej radar a detektor laseru ani nepiplbeaumont píše:Mě v Rakousku změřili jednou a policajt (neměl ani čepici!) mi jen ukázal displej s číslicí 66 (na 50). Žádný důkaz, že to bylo měření mého auta, že už to bylo v obci atd. Ale i když němčinou vládnu slušně, tak jsem se nehádal a těch 20 euro mu dal...
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
Mna prekvapilo ked kamarat v Rakusku nafukal 0.8 promile co je prekrocenie limitu o 0.3 a dostal pokutu len 60 €
Ziadne odobratie vodicaku alebo zakaz jazdy, je ale pravda ze to bolo v lyziarskom stredisku a tam nafuka kazdy
Ziadne odobratie vodicaku alebo zakaz jazdy, je ale pravda ze to bolo v lyziarskom stredisku a tam nafuka kazdy
Spaste svet od ľudí ktorý ho chcú spasiť
- Jacík
- Pan Řidič
- Kontaktovat uživatele:
To na mé odpovědi nic nemění Jednou něco provedl a předpokládám bez námitek to uznal (když nafasoval složenku), tak ať zaplatí...Brus píše:od té doby už ho tam zase za něco stavěli a nevěděli to (bylo to jinde) - řidičák má pochopitelně novýJacík píše:Samozřejmě bych zaplatil 100Eur zase nejsou tak velký peníze, ne? A riskovat problémy při další návštěvě Slovenska by se mi teda nechtělo...
no třeba to měřili pomocí stopekBond007 píše:njn, ale me ukazali vypnutej radar a detektor laseru ani nepiplbeaumont píše:Mě v Rakousku změřili jednou a policajt (neměl ani čepici!) mi jen ukázal displej s číslicí 66 (na 50). Žádný důkaz, že to bylo měření mého auta, že už to bylo v obci atd. Ale i když němčinou vládnu slušně, tak jsem se nehádal a těch 20 euro mu dal...
No a co to bylo za laser, když jsi se na to koukal? Jsou věci, který G8 neumí, tak ať to rozsekneme.Bond007 píše:njn, ale me ukazali vypnutej radar a detektor laseru ani nepiplbeaumont píše:Mě v Rakousku změřili jednou a policajt (neměl ani čepici!) mi jen ukázal displej s číslicí 66 (na 50). Žádný důkaz, že to bylo měření mého auta, že už to bylo v obci atd. Ale i když němčinou vládnu slušně, tak jsem se nehádal a těch 20 euro mu dal...
nikde jsem oznaceni nevidel..ale rozhodne vypadal dost opotrebovanex2005 píše:No a co to bylo za laser, když jsi se na to koukal? Jsou věci, který G8 neumí, tak ať to rozsekneme.Bond007 píše:njn, ale me ukazali vypnutej radar a detektor laseru ani nepiplbeaumont píše:Mě v Rakousku změřili jednou a policajt (neměl ani čepici!) mi jen ukázal displej s číslicí 66 (na 50). Žádný důkaz, že to bylo měření mého auta, že už to bylo v obci atd. Ale i když němčinou vládnu slušně, tak jsem se nehádal a těch 20 euro mu dal...
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
Tohle?Bond007 píše:nikde jsem oznaceni nevidel..ale rozhodne vypadal dost opotrebovanex2005 píše:No a co to bylo za laser, když jsi se na to koukal? Jsou věci, který G8 neumí, tak ať to rozsekneme.Bond007 píše:njn, ale me ukazali vypnutej radar a detektor laseru ani nepipl