Lyžárna
Re: Lyžárna
@mmira: sem....
a doufám, že se to krapet "uklidní", než tam dovalím....
a doufám, že se to krapet "uklidní", než tam dovalím....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
mno, jsem doma. cele 4 dny sypalo a kdyz jsme odjizdeli, kvuli chumelenici nebylo videt na krok. ale za to jsem zazil Harakiri v jeji asi nejlepsi podobe. pul metru prasanu na tvrdem rovnem podkladu, orgac.
PP: jestli to nesedne, coz imho nestihne, hezky si v tom prasanu, pokud se do nej pustite, maknete. dolu to jde hezky, ale slapat v tom je porod. vypnula mi po jednom skoku lyze a malem jsem ji nenasel, tolik toho nasypalo.
PP: jestli to nesedne, coz imho nestihne, hezky si v tom prasanu, pokud se do nej pustite, maknete. dolu to jde hezky, ale slapat v tom je porod. vypnula mi po jednom skoku lyze a malem jsem ji nenasel, tolik toho nasypalo.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Já byl včera na večerním na Přemyslově a nádhera. Lidí pár, na sedačce se nečekalo, sníh zmrzlej urolbovanej podklad a na tom pár cm čerstvýho prašanu. BOMBA
No a dnes přes den v Koutech a jelikož jsem začal lyžovat až ve 12, tak sice taky zmrzlej urolbovanej podklad, ale na tom asi 10cm čerstvýho lehce vlhkýho sněhu, takže trošku horší. Ale na sedačku se vůbec nečekalo a počasí v rámci možností pohoda.
No a dnes přes den v Koutech a jelikož jsem začal lyžovat až ve 12, tak sice taky zmrzlej urolbovanej podklad, ale na tom asi 10cm čerstvýho lehce vlhkýho sněhu, takže trošku horší. Ale na sedačku se vůbec nečekalo a počasí v rámci možností pohoda.
kolik je v Koutech snehu?
Autoforum.cz
-
- Pan Řidič
V číslech to neřeknu, ale naprosto dostatečně. Nikde nic neleze a pod sedačkou krásnej prašan.
_ _
jestli připojím kameru, tak hodím nějaký obrázky
_ _
jestli připojím kameru, tak hodím nějaký obrázky
vyborne, o vikendu, pokud nebude "pradedovsky", to tam zajedu okouknout. dik za info
Autoforum.cz
Ostatně ta červená je asi nejlepší sjezdovka na Moravě
Pár fotek z kamery...bohužel blbě nastavené
https://plus.google.com/photos/10131724 ... ces-b2QmAE
https://plus.google.com/photos/10131724 ... ces-b2QmAE
Tak to si mel stesti na tu Harakirimmira píše:mno, jsem doma. cele 4 dny sypalo a kdyz jsme odjizdeli, kvuli chumelenici nebylo videt na krok. ale za to jsem zazil Harakiri v jeji asi nejlepsi podobe. pul metru prasanu na tvrdem rovnem podkladu, orgac.
Ja tam byl pres silvestr, a jedine kde jsem si to uzil bylo na Hintru nebo se dalo slusne lyzovat na Rastkogelu. Na silvestra na Hintru hodne foukalo, ale presne jak rikas, ten prasan si na to hezky sednul a jezdilo se pekne