IBM ThinkPad pro Voleja

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
glider
Pan Řidič

Re: IBM ThinkPad pro Voleja

Příspěvek od glider »

jedna cesta busom alebo praca s notasom na pokrcenych kolenach a trackpoint bude to naj na tom notasi

T420 je celkom prijemny, vadil mi prilis siroky ram displeja naspodu, citil som sa ako pred bankomatom, kludne o tu plochu mohol byt displej vacsi

a pri priamom porovnani s T520, FHD vs HD+, boli farby a celkovo obraz krajsi na T520 (ano rozlisenie robi svoje ale tie farby som nechapal)

inak prijemny notas akurat na nosenie (jednoznacne SSD a aspon HD+ displej)
Naposledy upravil(a) glider dne ned 08 led 19:19, celkem upraveno 1 x.
ExFun
Letec

Příspěvek od ExFun »

glider píše:jedna cesta busom alebo praca s notasom na pokrcenych kolenach a trackpoint bude to naj na tom notasi
důvod?
Back to basics.
Příčina -> následek
vasco
Letec

Příspěvek od vasco »

Když už jsme u těch SSD, máte vyzkoušeno co ano a co ne? Schválně jsem si připlácel u MB PRO jen za hi-res antiglare displej a RAM a HDD jsem nechal v defaultu. Za 8GB chtěli u Applu 4600Kč, tak jsem si je koupil za 800 na Alze a teď ještě ten disk. Zatím mám vybrán tento: http://www.alza.cz/ocz-agility-3-series ... 237876.htm
ExFun
Letec

Příspěvek od ExFun »

Radek psal, že nebrat http://myego.cz/item/ssd-se-sandforce-c ... ujte-si-je :D Osobně bych asi vsadil na SSD od Intelu. Ale nerozumím tomu.
Back to basics.
Příčina -> následek
vasco
Letec

Příspěvek od vasco »

Zase SSD od Intelu, aspoň ty na alze, mají poloviční rychlosti čtení a zápisu...

No ale Hulánnehulán, ta diskuze vypadá dost fatálně... :(
glider
Pan Řidič

Příspěvek od glider »

sadni si do autobusu (ok v tom buse to neni az taky problem ale aj tak je tp vyhoda) alebo na postel, ze pokrcene nohy (ako pri brusakoch)

a skus pracovat s touchpadom teraz tak sedim a kedze spodna hrana je opreta omna tak to zavadza, a v buse je to tiez bieda

a je rozdiel mat ruky na klavesnici a ovladat aj mys bez toho aby museli ist "dole" k touchpadu v stiesnenych priestoroch
PaTaK
Pan Řidič

Příspěvek od PaTaK »

Agility nebrat. Radši nebrat nic se Sandforce 2xxx. Intel 320 series jsou naprosto v pohodě, rychlost nepoznáš a záruka 5 let. Navíc oproti ostatním SSD řádově nižší spotřeba.
vasco
Letec

Příspěvek od vasco »

Tak koukám, že jsou 2x dražší taky... :-(
PaTaK
Pan Řidič

Příspěvek od PaTaK »

glider píše:jedna cesta busom alebo praca s notasom na pokrcenych kolenach a trackpoint bude to naj na tom notasi
+1
zrovna teď mám noťas na břichu a s TrackPadem je to pohoda ;)
PaTaK
Pan Řidič

Příspěvek od PaTaK »

vasco píše:Tak koukám, že jsou 2x dražší taky... :-(
http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... archType=1
Oproti Agility jen o dvě kilča. Navíc ten Intel má lepší over provisioning, tudíž není problém ho zaplnit celý. U Agility nebo třeba Crucial M4 je potřeba nechat aspoň 15% volného místa.
Odpovědět