Elektromobily a vse kolem nich
Re: Elektromobily a vse kolem nich
Když klikneš pod mým avatarem na ikonku globusu (nebocotosakraje), tak tam uvidíš celý článek o Leafu plný těch dojmůPickuper píše:poreferuj, jsem zvědav...... zatím co jsem kde přečet, tak je to ale víceméně jen úlitba dnešnímu "elektrofetiši" ....... sám Nissan to radši nechce moc vyrábět, byť poptávka by snad byla. Asi vědí co my ne........a nebo jen nechtěj na každým autě prodělávat kalhotycharger píše:Pozítří du vyzkůšat Nysan Líf, tak uvidíme co to umí no Ale jsem stále trochu skeptikůš
Ain´t nobody got time for that
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
kuju převelice
To máš nějak jináč než já, tak to sorry
pěkný čtení (myslím jako sloh a tak) - ale jestli tohle má být budoucnost, beru flintu a du stavět barikády
Díky No budoucnost..."neřidiči" si to třeba koupí a pro nás co potřebujem spalovat budou nadále benzinový auta - to by mohlo fungovat. Určitě si nemyslím, že by s nástupem elektromobilů vymizela auta se spalovacím motorem.pavproch píše:pěkný čtení (myslím jako sloh a tak) - ale jestli tohle má být budoucnost, beru flintu a du stavět barikády
Že prý: ...Nářky všech pochybovačů, stoprocentně pravých petrolheadů či odpůrců elektromobilu jsou jednoduše neopodstatněné. Nejdřív si auto, jako je tento Nissan, vyzkoušejte a dost možná sami uznáte, že jízda v něm má své kouzlo....
Tak nevím, zatím jásají nad tím, že auto za trojnásobnou cenovku dokázalo předjet náklaďák. Počkáme na druhý díl. Zejména na dojezd, pokud bude používáno topení a pokud budou předjíždět ty náklaďáky i nadále.
Většinu tratí mám do 100km a nemám žádný problém s dobíjením - a přesto mně to nedává žádný smysl. Ani ekologický, ani ekonomický. Jinak zrovna teď je venku zima a sněhová kaše, jízdní odpory velké, topení a intenzivní ventilace na odmlžování nevyhnutelné, světla, stěrače. Pravý čas na to, poslat zelené soudruhy do města elektromobilem pro šafrán a trochu toho zázvoru.
Tak nevím, zatím jásají nad tím, že auto za trojnásobnou cenovku dokázalo předjet náklaďák. Počkáme na druhý díl. Zejména na dojezd, pokud bude používáno topení a pokud budou předjíždět ty náklaďáky i nadále.
Většinu tratí mám do 100km a nemám žádný problém s dobíjením - a přesto mně to nedává žádný smysl. Ani ekologický, ani ekonomický. Jinak zrovna teď je venku zima a sněhová kaše, jízdní odpory velké, topení a intenzivní ventilace na odmlžování nevyhnutelné, světla, stěrače. Pravý čas na to, poslat zelené soudruhy do města elektromobilem pro šafrán a trochu toho zázvoru.
Fotky jsou focené při nule, vše bez problémů. Samozřejmě, to auto tak jak je dnes je s tímto dojezdem, cenou a dobou nabíjení pro 99% lidí nesmysl, to ale neznamená, že až tohle vychytají, tak to nebude docela slušná alternativa a taky to neznamená, že to auto je automaticky něco, nad čím bychom měli ohrnovat nos, protože jinak je poměrně zajímavé a očividně se nad jeho vývojem i někdo zamyslelHonza42 píše:Že prý: ...Nářky všech pochybovačů, stoprocentně pravých petrolheadů či odpůrců elektromobilu jsou jednoduše neopodstatněné. Nejdřív si auto, jako je tento Nissan, vyzkoušejte a dost možná sami uznáte, že jízda v něm má své kouzlo....