IBM ThinkPad pro Voleja

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
ExFun
Letec

Re: IBM ThinkPad pro Voleja

Příspěvek od ExFun »

doufám že žádného booka už ale kupovat nebudu
Back to basics.
Příčina -> následek
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

a já doufá, že mi ta tošiba vydrží nejméně do doby než umře SSD (a i to potom zkusím vyměnit za nový a jet dál)
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
merlin
Porsche Expert

Příspěvek od merlin »

Pre mna je znacka velmi dolezita, ale nie z dovodu ze znacka=kvalita ale znacka=servis. Ja rozumiem ze vsetky notebooky su vyrabane v Cine a mozno aj na rovnakej linke a z rovnakych komponentov, ten rozdiel zacina az ked sa nieco pokazi. Ja chapem ten priplatok za znacku ako priplatok za kvalitu sluzieb a naozaj si neviem predstavit mat notebook ktory by sa servisoval cez kuriersku sluzbu ako je to bezne pri lacnejsich znackach...
Spaste svet od ľudí ktorý ho chcú spasiť
Volivovej volej
Mistr volantu

Příspěvek od Volivovej volej »

ThinkPad T420 mám naživo osahaný a zamlouvá se mi to. T520 je jen o paleček větší.
""So perverse is mankind that every nationality prefers to be misgoverned by its own people than to be well ruled by another""
(General Sir Charles James Napier)
KoPP
Letec

Příspěvek od KoPP »

ono je na prd, že nikde jinde krom thinkpadu není trackpoint.... a docela mě na thinkpadech vytáčí již samotná existence TP... ikdyby na tom prostoru byl rámeček na fotku mého psa, tak by to bylo lepší :)
Slow and serious
vasco
Letec

Příspěvek od vasco »

No a já bych zas řekl, že trackpoint je už teď na každém druhém notebooku. Má to 100% HP, Toshiba myslím taky a další značky se jistě najdou...

Edit: takže podle chytrého googlu to má na některých modelech: Lenovo, HP, NEC, Sony, Fujitsu, Dell, Toshiba i Acer...
HondaMan
Letec

Příspěvek od HondaMan »

A teď kdo to reálně nabízí? Pokud na alza zadám že chci trackpoint, tak mi to ze 79 notebooků nabídne 75x Lenovo, 3x Toshibu a 1x HP.

edit: tak HP tam je 2x...
2.9T RWD
ExFun
Letec

Příspěvek od ExFun »

Mě na ThinkP vytáčí jednak nechápu kvůli čemu opěvovaná klávesnice a prohozený CTRL a FN.. grrrr A ThinkVantage mi zrovna spolehlivě nefungoval.

Jo a bliká jak vánoční stromek.
Naposledy upravil(a) ExFun dne ned 08 led 18:03, celkem upraveno 1 x.
Back to basics.
Příčina -> následek
vasco
Letec

Příspěvek od vasco »

HM: nevím, až tak po tom nepídím, ale co vím ze svého okolí, tak Dell to má 100% na svých Latitude a dalších "profi" noteboocích... HP bych taky řekl, že to bude mít na těch Pročkách docela často... Ale to už se hrabem v hovně, Jencek psal, že to kromě TP nemá nikdo...

Navíc koukám, že zaškrnutí filtru "trackpoint" na alze taky nemá žádnou vypovídací hodnotu, protože tam třeba nejsou Fujitsu, které ho mají: http://www.alza.cz/fujitsu-celsius-h910-d234968.htm
Takže jich nakonec bude daleko víc...
Volivovej volej
Mistr volantu

Příspěvek od Volivovej volej »

Trackpoint bude asi chápán jako business feature. Pro mě jeho přítomnost nemá váhu - aspoň zatím, nejdřív se s ním totiž musím naučit zacházet. :-)
""So perverse is mankind that every nationality prefers to be misgoverned by its own people than to be well ruled by another""
(General Sir Charles James Napier)
Odpovědět