Policejní kontroly a měření

Zážitky, zkušenosti, srazy, upozornění na nebezpečná místa i dotěrnou policii.

Moderátor: řidičBOB

Odpovědět
ratus ratus
Pan Řidič

Re: Policejní kontroly a měření

Příspěvek od ratus ratus »

To jsi mně potěšil. Tvůj objektivní a jediný správný názor mi dodal sílu. :x Jak můžeš jezdit VW =)) =)) =)) =)) ? Kde je místní neonacista? :x
Uživatel neexistuje :-)
Bond007
Economy Run Master

Příspěvek od Bond007 »

ratus ratus píše:To jsi mně potěšil. Tvůj objektivní a jediný správný názor mi dodal sílu. :x Jak můžeš jezdit VW =)) =)) =)) =)) ? Kde je místní neonacista? :x
pickuper dnes slavi sabath :D a VW jezdi jen rodinka :)
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Alex..
Pan Řidič

Příspěvek od Alex.. »

Bond007 píše: Předem musím oznámit že jsem zpětně sám sebe zklamal svou nedůsledností, ale tak na netu je každej hrdina a v realu je to slabší :D
buď v klidu..nikdo tu o Tobě žádné iluze nemá :-B :D
Bond007
Economy Run Master

Příspěvek od Bond007 »

Alex.. píše:
Bond007 píše: Předem musím oznámit že jsem zpětně sám sebe zklamal svou nedůsledností, ale tak na netu je každej hrdina a v realu je to slabší :D
Jest mam v outlooku maily kde mi pises ze chces byt jako ja ...;)
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
PeTr7650
Pan Řidič

Příspěvek od PeTr7650 »

ono by se celkove hodilo, jaky pravomoce maj nejen rakusaci, ale i ostatni nasi sousede. Neni to nekde na netu?
Kazdopadne holt krize je krize, tak se aspon na pokutach musi vybirat, v cechach stejne jako v reichu . .
Bond007
Economy Run Master

Příspěvek od Bond007 »

Tak Pokud bych to mel brat podle sebe, tak uspesnost trestani prestupku je stale konstantni, limitne se blizi nule :)
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Alex..
Pan Řidič

Příspěvek od Alex.. »

Bond007 píše:
Alex.. píše:
Jest mam v outlooku maily kde mi pises ze chces byt jako ja ...;)
a všichni ti to tady věří :-B :D
Jacík
Pan Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jacík »

Bond: oficiální pravomoce nevím, ale s Čechama a dalším "póvlem" se tam prostě neserou. A sankce udělují jak se jim zachce. Jednou 200Eur, podruhé 2000Eur za stejnej přestupek, i když by asi ofiko měli jet podle tabulek. Ale cizák se s nima hádat nebude a nějaký odvolání nebo stížnost proti pokutě asi taky nikdo podávat nebude, pokud teda nepůjde o desetitisíce... Mě změřili cca 2 roky zpět, polda mi ukázal jakože laserovou pistoli s hodnotou 141. Samozřejmě jsem jel rychleji než povolených 100, ale dal bych ruku do ohně za to, že cca 150 tacho jsem tam fakt neměl, tipoval bych cca 130-135 tacho. Mimochodem jsi vyváznul velmi lehce, já měl překročení o 41 mimo obec za 150 nebo 160Eur :-( Což by nahrávalo tomu, že Tě oblbovali, protože mně polda ukazoval tabulku do 140 - 70Eur, 141-150 - 150 nebo 160 Eur.
Bond007
Economy Run Master

Příspěvek od Bond007 »

Jacík píše:Bond: oficiální pravomoce nevím, ale s Čechama a dalším "póvlem" se tam prostě neserou. A sankce udělují jak se jim zachce. Jednou 200Eur, podruhé 2000Eur za stejnej přestupek, i když by asi ofiko měli jet podle tabulek. Ale cizák se s nima hádat nebude a nějaký odvolání nebo stížnost proti pokutě asi taky nikdo podávat nebude, pokud teda nepůjde o desetitisíce... Mě změřili cca 2 roky zpět, polda mi ukázal jakože laserovou pistoli s hodnotou 141. Samozřejmě jsem jel rychleji než povolených 100, ale dal bych ruku do ohně za to, že cca 150 tacho jsem tam fakt neměl, tipoval bych cca 130-135 tacho. Mimochodem jsi vyváznul velmi lehce, já měl překročení o 41 mimo obec za 150 nebo 160Eur :-( Což by nahrávalo tomu, že Tě oblbovali, protože mně polda ukazoval tabulku do 140 - 70Eur, 141-150 - 150 nebo 160 Eur.
Me prave prijde ze jejich povest je horsi nez se rika. Asi vzdy zalezi na okolnostech,ale ja s nimi vzdy komunikoval nemecky,vecne a bez jakekoli prehnane pokory a vzdy to bylo za minimalni sazbu. Otec z nich byl vzdycky vyklepanej, nikdy se s nimi nehadal a vyfasoval plnou sazbu. takze ve vysledku to bude jako u nas a nic neni tak horky jak se zda.
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Weeper
Mistr volantu

Příspěvek od Weeper »

Vzhledem k tomu, že tam může pověřená osoba "měřit" rychlost odhadem, tak bych si nedělal iluze ani o důkazech všeobecně. Třeba v Polsku to maj tak, že prostě co řekne policajt, že bylo na displayi, tak to je prostě tak a postav se třeba na hlavu. V Reichu to bude podle mě podobný, ale zase místní systém je oproti našemu nastaven velice mírně a buzerace je méně. Když jsem jel v létě na Silvrettu, tak mě změřili na omezení mimo obec - překročení o 36. Ale byl jsem rád, protože jsem jel i svižněji a byli mladší > chápali to - což neni klasickej rakouskej přístup. Dostal jsem 60 éček pokutu, což je fér a jel jsem. Žádný tabulky neukazovali.
Audi S4, 3.0TFSI quattro 245kW (333k)

"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
- jsem slušný řidič s čistým bodovým kontem ;-)
Odpovědět