Policejní kontroly a měření
Moderátor: řidičBOB
Re: Policejní kontroly a měření
Podle TV H@vna jede až 250 a umi merit i ze stoje
Takze podle teto verejne zakazky si kluci z HK objednali montaz starickych RAMERU 7CCD (celkem 4ks; asi vymontovane z jiz doslouzilych vozu) do novych OII.
https://www.softender.cz/mvcr/em4?servi ... -0500NE-VZ
RAMER 7 ale ma radarovou hlavu, takze bud se pochlubili s necim jinym nebo je montaz jeste nekompletni.
https://www.softender.cz/mvcr/em4?servi ... -0500NE-VZ
RAMER 7 ale ma radarovou hlavu, takze bud se pochlubili s necim jinym nebo je montaz jeste nekompletni.
- Jacík
- Pan Řidič
- Kontaktovat uživatele:
250 je celkem slušný na 160k
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Tak ta moje 1.8TSI má v OTP psaných 223kmh jako Vmax... 230 to jede velmi, ale velmi stěžíJacík píše:250 je celkem slušný na 160k
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Těch aut pro KŘ má být 6. Tohle, které bylo prezentované má GESIG na 100% - s tím, že tahle verze umí měřit i přibližující se vozidlo, čili zadní kamerou. Ve statické poloze měřet neumí a nikdy umět nebude. Tyto auta budou pravděpodobně 2. 4 další budou mít přemontované Ramery (asi po vzoru policie SK) a ty budou umět měřit i staticky.balance píše:RAMER 7 ale ma radarovou hlavu, takze bud se pochlubili s necim jinym nebo je montaz jeste nekompletni.
Nějaká policejní mluvka tohle spojila dohromady (buď tomu nerozumí nebo to byl záměř) a tupý novinář to papouškuje o 106 dál. Toť celé.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Předevčírem mezi Opavou a Ostravou měřila tmavě modrá O2 poFL s bradavicí, AR se mohl zbláznit... Nevíte, kterému "okrsku" to auto patří? V Opavě jsem ho ještě neviděl, tam máme stříbrného hurvínka v kombíku...
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Tyhle auta jezdí pod KŘ Moravskoslezského kraje (čili OV)...jsou celkem 3.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Jo, tak jedna z těch dvou prvních to byla, už bylo šero, tak si tou barvou nejsem 100% jist...
dovolím si něco z vlastní mezinárodní zahrádky
Předem musím oznámit že jsem zpětně sám sebe zklamal svou nedůsledností, ale tak na netu je každej hrdina a v realu je to slabší
Chtěl jsem posbírat nějaké plusové body u své drahé tak jsme vyrazili nakupovat do Vídně, po cestě tam i zpátky stálo několik hlídek s laserem.
všechny jsem úspěšně minul, ale když jsem se řítil zpátky přes hraniční přechod u Mikulova a zrovna přemýšlel nad tím, jestli tam ještě měřívají nebo ne, vidím jak zběsile vyskakuje obtloustlý policista z civilní octy zaparkované u celnice.
Všechny palubní systémy mlčeli a chvilku jsem zvažoval jestli má cenu vůbec zastavovat, když je Mikulov tak blízko Ale pak jsem si řekl že si procvičím němčinu s rodilým mluvčím.
Btw pokud by mi mohl někdo znalý odpovědět, nevíte čím tam měří a je možné že to G8 nepobralo? Zároveň jestlí musí rakouská Polizei nějak prokázat co naměřila?
Policista mě zastavil a měl v ruce laserový měřič rychlosti. Naše konverzace byla následovná:
On: Určitě víte za co vás zastavujeme
Já: Rozhodně nevím
On: Jel sjte rychle, naměřili jsme Vám 67 (na 30), mám to tady na displeji (a mával předemnou laserem)
Já: ale vždyť je ten přístroj vypnutý (na displeji vážně nebyla ani čárka)
On: Víte, zrovna nám došli baterky, ale bylo tam 67, to znamená pokutu 20€, dejte mi vaše doklady
Tak jsme mu podal doklady, a on že tam chybí těch 20€ tak jsem mu je dal a on odešel
Po chvilce se mi to rozleželo, tak jsem vystoupil z auta a šel za ním, Už mi vypisoval bloček. Řekl jsem mu že se mi to prostě nezdá, ať mi ukáže že mě změřil. Chvilku jsme se úsměvně hádali o tom, že nemají důvod mi lhát, že jsou úřední osoby a bla bla bla... Nakonec se jim podařilo "vybitou baterku" oživit, ale naměřená hodnota se záhadně ztratila
Ještě chvíli jsem s něma diskutoval, ale vzhledem k tomu že už jsem jim svých 20€ dal, a taky jsme spěchali, neměl jsem už náladu to řešit dál. Ale každopádně bych řekl že 20€ stálo za to se jim smát, když si vymýšleli svoje lži a chvilku jsem si tam spíš já připadal jako policista a oni jako vyslýchaní
Ve výsledku jsme byl já ten okradený, ale tímhle zdlouhavým popisem jsem se chtěl zeptat 1) na Vaše zkušenosti a za 2) jestli někdo nezná skutečné pravomoci a systém fungování dokazování přestupků v At.
Předem musím oznámit že jsem zpětně sám sebe zklamal svou nedůsledností, ale tak na netu je každej hrdina a v realu je to slabší
Chtěl jsem posbírat nějaké plusové body u své drahé tak jsme vyrazili nakupovat do Vídně, po cestě tam i zpátky stálo několik hlídek s laserem.
všechny jsem úspěšně minul, ale když jsem se řítil zpátky přes hraniční přechod u Mikulova a zrovna přemýšlel nad tím, jestli tam ještě měřívají nebo ne, vidím jak zběsile vyskakuje obtloustlý policista z civilní octy zaparkované u celnice.
Všechny palubní systémy mlčeli a chvilku jsem zvažoval jestli má cenu vůbec zastavovat, když je Mikulov tak blízko Ale pak jsem si řekl že si procvičím němčinu s rodilým mluvčím.
Btw pokud by mi mohl někdo znalý odpovědět, nevíte čím tam měří a je možné že to G8 nepobralo? Zároveň jestlí musí rakouská Polizei nějak prokázat co naměřila?
Policista mě zastavil a měl v ruce laserový měřič rychlosti. Naše konverzace byla následovná:
On: Určitě víte za co vás zastavujeme
Já: Rozhodně nevím
On: Jel sjte rychle, naměřili jsme Vám 67 (na 30), mám to tady na displeji (a mával předemnou laserem)
Já: ale vždyť je ten přístroj vypnutý (na displeji vážně nebyla ani čárka)
On: Víte, zrovna nám došli baterky, ale bylo tam 67, to znamená pokutu 20€, dejte mi vaše doklady
Tak jsme mu podal doklady, a on že tam chybí těch 20€ tak jsem mu je dal a on odešel
Po chvilce se mi to rozleželo, tak jsem vystoupil z auta a šel za ním, Už mi vypisoval bloček. Řekl jsem mu že se mi to prostě nezdá, ať mi ukáže že mě změřil. Chvilku jsme se úsměvně hádali o tom, že nemají důvod mi lhát, že jsou úřední osoby a bla bla bla... Nakonec se jim podařilo "vybitou baterku" oživit, ale naměřená hodnota se záhadně ztratila
Ještě chvíli jsem s něma diskutoval, ale vzhledem k tomu že už jsem jim svých 20€ dal, a taky jsme spěchali, neměl jsem už náladu to řešit dál. Ale každopádně bych řekl že 20€ stálo za to se jim smát, když si vymýšleli svoje lži a chvilku jsem si tam spíš já připadal jako policista a oni jako vyslýchaní
Ve výsledku jsme byl já ten okradený, ale tímhle zdlouhavým popisem jsem se chtěl zeptat 1) na Vaše zkušenosti a za 2) jestli někdo nezná skutečné pravomoci a systém fungování dokazování přestupků v At.
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW