poradite mi s vyběrem malyho prcka?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: poradite mi s vyběrem malyho prcka?
hmm, nevím - zatím jsem nedostal jediný důvod k tomu, abych přemýšlel nad odchodem.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- bloody cardinal
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Lupa a Arosy jsou drahé auta, za 20k ani omylem. Ale zkušenosti s jednou Arosou mám a je to velmi dobré auto, nedám na něj dopustit. Jediná jeho chyba (možná jen mého konkrétního kusu) bylo to, že když se dostala voda na motor zvrchu po průjezdu nějaké větší kaluže, zapalování protestovalo. Oprava ale sestávala pouze z odstranění airboxu, osušení prostoru kolem svíček a počkání, než to nevyschne úplně, a jelo se dál.charger píše:No jelikož jsem zastánce toho, že cokoliv je lepší než Felicia, tak třebas nějaké VW Lupo
K nekterym lidem je treba prijit, dat jim facku a odejit. Nic nevysvetlovat, vubec nic nerikat, proste jen plesknout. Argumentace s debilem totiz nema smysl. --- bloodycardinal.bloger.cz
WRX STi & Challenger SRT8 392 FTW
WRX STi & Challenger SRT8 392 FTW
V té době ještě nebyl znám cenový limitbloody cardinal píše:Lupa a Arosy jsou drahé auta, za 20k ani omylem. Ale zkušenosti s jednou Arosou mám a je to velmi dobré auto, nedám na něj dopustit. Jediná jeho chyba (možná jen mého konkrétního kusu) bylo to, že když se dostala voda na motor zvrchu po průjezdu nějaké větší kaluže, zapalování protestovalo. Oprava ale sestávala pouze z odstranění airboxu, osušení prostoru kolem svíček a počkání, než to nevyschne úplně, a jelo se dál.charger píše:No jelikož jsem zastánce toho, že cokoliv je lepší než Felicia, tak třebas nějaké VW Lupo
Ain´t nobody got time for that