Dalnicni kriznik
Re: Dalnicni kriznik
Na okraj: v rodině se před ca. dvěma lety řešilo podobné zadání - auto vysloveně na dlouhé cesty, kombi pro tři až čtyři velké dospělé (175 až 195 cm). Jen rozpočet byl vyšší a naopak nároky na dynamiku o něco nižší, stačilo pohodlné cestování ustálenou rychlostí kolem 180 km/h (GPS).
Výsledkem je Fiat Croma 1.9 Multijet (150 PS), která těch 180 GPS udrží i pořádně naložená do dálničního stoupání na šestku a kam se ti čtyři dospělí vejdou naprosto luxusně. Koupeno z jasného zdroje, ještě s tovární zárukou s najetými necelými 50 tkm za cenu pod 400 kKč.
A to ještě existuje Croma s pětiválcem 2.4 Multijet, která pojede o kus líp, ovšem byla výhradně s automatem.
Tím neříkám, že si má tazatel koupit zrovna Cromu, ale že i auto o třídu níž než 7er / S-Klasse může ty nároky v pohodě splnit a líp se vejít do ceny.
Já bych si ale stejně koupil Jaga XJ
Výsledkem je Fiat Croma 1.9 Multijet (150 PS), která těch 180 GPS udrží i pořádně naložená do dálničního stoupání na šestku a kam se ti čtyři dospělí vejdou naprosto luxusně. Koupeno z jasného zdroje, ještě s tovární zárukou s najetými necelými 50 tkm za cenu pod 400 kKč.
A to ještě existuje Croma s pětiválcem 2.4 Multijet, která pojede o kus líp, ovšem byla výhradně s automatem.
Tím neříkám, že si má tazatel koupit zrovna Cromu, ale že i auto o třídu níž než 7er / S-Klasse může ty nároky v pohodě splnit a líp se vejít do ceny.
Já bych si ale stejně koupil Jaga XJ
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat!
ja bych si koupil Town Cara a radeji ozelel stihaci slozku
Někteří z toho dělají trochu moc detektivku. S tímhle rozpočtem půjde sehnat moc pěkná 740iA E38, kterou servisovat není žádná hrůza, na dálnici těch 200 pojede naprosto v pohodě a bezpečně a při tomto nevelkém nájezdu bych neviděl příliš problémů.
Ain´t nobody got time for that
+1charger píše:S tímhle rozpočtem půjde sehnat moc pěkná 740iA E38
Ford Focus II. kombi 2.0i 107kW Titanium
Já téžbeaumont píše:Já bych si ale stejně koupil Jaga XJ
takytak...DoubleSix píše:Já téžbeaumont píše:Já bych si ale stejně koupil Jaga XJ
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Viete co je najsmutnejsie? Ze ja tiez
Ale nik z nas si ho nikdy nekupi
Vyhralo by to Bavo 7-er...
Ale nik z nas si ho nikdy nekupi
Vyhralo by to Bavo 7-er...
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
@snow ref nekoupí XJ: asitaknějak.....
Ohledně toho Jaguaru - já taky V Prase je na ně velmi dobrý servis, nicméně stejně tam ta hrozba velkých výdajů je, i když to pramení spíše z historických událostí a pomohly tomu i nějaké ty urban story (ale třeba Prince of darkness je mnoha Jaguaristům známý pojem )
Ain´t nobody got time for that
cérka jedného súseda sa dobře vdala, čímž občas u nás v ulici už jedno XJ parkuje....