kupa felicie 1.3
Re: kupa felicie 1.3
To tedy nevím. Ještě připadá v úvahu Suzuki Sfift
Sbohem. Už tady nejsem. Mám dost všech for.
diki za tip
a co keby som este s tou kupou pockal, dosporil nieco, a kupil predsa tu feldu, zachovalesiu, nejaky lepsi rocnik, a samozrejme nejaku co by mala najazdenene do 100.000 km??? od roku 98 su aj s faceliftom (podla mna vyzeraju ovela lepsie)
a co keby som este s tou kupou pockal, dosporil nieco, a kupil predsa tu feldu, zachovalesiu, nejaky lepsi rocnik, a samozrejme nejaku co by mala najazdenene do 100.000 km??? od roku 98 su aj s faceliftom (podla mna vyzeraju ovela lepsie)
Jak už tu padlo, opravovat to a mít to 7 let je nesmysl. Prostě si každej rok dva kup auto za 100€ s technickou a pak do výkupu šrotu s tím. I za ty prachy se daj sehnat solidní auta (ne v klasickym smyslu nic nevrže, vše funguje atp, prostě to jede, má to v pořádku podvozek, brzdy, motor, v zimě to topí a neprší do toho).
U deset let starýho auta nájezd vůůůůůbec nic neznamená. Je jedno jestli to bude felda nebo cokoliv jinýho, orientuj se jen podle stavu - aby to co nejdýl jezdilo bezpečně a bez údržby. I za ty prachy se dají sehnat pěkný auta, který nejsou jak od cikánů, shnilý, votuzený atp. A než feldu - to radši třeba Renault 19, dvojkovej Golf, Hyundaie z devadesátejch let, ten Nissan Sunny taky vydrží všechno.peter2523 píše:diki za tip
no dobre, tak to asi necham na teraz... pockam na leto, najdem si nejaku brigadu nasporim volaco a uvidime. lebo fakt keby teraz kupim to auto tak nemam ani halier co by som mohol do neho investovat...
Měl jsi se narodit do zlaté kolébky.
teraz to uz nezmenim asi zacnem vyberat vypalne a potom si kupim volaco nechutne drahe
No vidíš,když se zamyslíš,tak je zcela jasné,že peníze poctivě nevyděláš