kupa felicie 1.3
Re: kupa felicie 1.3
no ved to ako som zistil tak z toho nic nebude. ale tak preto sa pytam ze kolko by som musel mat aby som take auto mohol kupit? bez investicii
S takovým rozpočtem bych hledal NIssan Sunny N14. Stojí pár drobných a bude jezdit věčně (a na rozdíl od Feldy to má i nějakou kulturu)
Ain´t nobody got time for that
Souhlasím. Felicie má také jistou kulturu
Sbohem. Už tady nejsem. Mám dost všech for.
peugety su spolahlive?
do 106 sa zmestim??
ten nissan tiez nevyzera zle
do 106 sa zmestim??
ten nissan tiez nevyzera zle
Odpovím otázkou. Je Felicie spolehlivá? 106 je celkem v pohodě
no dobre dobre tak inak sa opytam: do tej 106-ky by netrebalo vrazat tolko penazi ako do feldy?
To je otázka Jedno auto je OK,druhé je vražda. A poznat to není. Levná ojetina je drsná loterie
cize ked potiahnem tu spravnu kartu, tak som vyhral, jasne. cize ak sa podari tak by som kupil taka feldu do ktorej by som nic nemusel vrazat len kde taku najst???
nebolo by lepsie keby som kupoval v autobazary?
nebolo by lepsie keby som kupoval v autobazary?
Osobně bych se teda bazarům pokud možno vyhnul, pokud tam nemáš třeba nějakého známého...
EDIT: Když bazar, tak v DE, ale odtud asi nebudeš tahat auto za pár set € .
EDIT2: Zkus mrknout sem http://www.feliciaklub.cz/forum/viewforum.php?f=48 - nebo si tam zadej poptávku, třeba se objeví i něco z SK a pokud to bude od nějakého člena, tak máš aspoň možnost k tomu autu buď z profilu nebo z diskuze zjistit jeho historii, co s ním bylo, jak se o něj majitel staral a tak.
EDIT: Když bazar, tak v DE, ale odtud asi nebudeš tahat auto za pár set € .
EDIT2: Zkus mrknout sem http://www.feliciaklub.cz/forum/viewforum.php?f=48 - nebo si tam zadej poptávku, třeba se objeví i něco z SK a pokud to bude od nějakého člena, tak máš aspoň možnost k tomu autu buď z profilu nebo z diskuze zjistit jeho historii, co s ním bylo, jak se o něj majitel staral a tak.
Naposledy upravil(a) jjj dne úte 03 led 22:34, celkem upraveno 2 x.