BMW Divize
Re: BMW Divize
dokdy je beres?Caddy píše:bylo..a ja jsem chcipl yna antibiotikach....ale minuly tyden jeste cely bez strechy taky
kolik vám R6 N52 resp. N53 žere woleje?
mám na tachu aktuálně 28kkm (byla tam ale preventivní výměna woleje v 2kkm) a už sem dolil asi 3/4litru...
btw, a s autem se dostal litrovku original bmw Oel, už je skoro fuč, takže bude třeba se dozásobit - jakej wolej dolíváte?
podle popisku na pixle by to měl být 5w30 LongLife...., co myslíte, bude Castrol Edge (SLX3)LongLife 5w30 ta správná volba?
mám na tachu aktuálně 28kkm (byla tam ale preventivní výměna woleje v 2kkm) a už sem dolil asi 3/4litru...
btw, a s autem se dostal litrovku original bmw Oel, už je skoro fuč, takže bude třeba se dozásobit - jakej wolej dolíváte?
podle popisku na pixle by to měl být 5w30 LongLife...., co myslíte, bude Castrol Edge (SLX3)LongLife 5w30 ta správná volba?
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Rekl bych ze 0,75l na 26 kkm je krasny cislo. Podle me je ale zvrhlost tam ten olej tak dlouho nechavat, standardne menim po 15 tisicich a u M po 10 tisicich... U V8 to ale i tak vezme cca 0,7l na 10 k kmpavproch píše:kolik vám R6 N52 resp. N53 žere woleje?
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
- Jacík
- Pan Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Co to máte za plečky? Do Fordíka jsem ještě za 3,5 roku a cca 160k km nedolíval ani deci, vždycky to vydrží až do výměny...
Zbytečná debata, každej normální šofér si je vědom, že longlife je jenom marketingovej tah, aby línej zákazník nemusel tak často do servisu a že jeho auto bude po 150-200k mít motor za zenitem místo aby byl čerstvě zajetej. Každej motor něco vezme, kor když se točí za 6 tisíc.
O II 1.9TDI Combi | Ex: [E30]325i P406b [E46]330dT [E32]735iA [E34]525i24V [E34]525i [E34]524td [E34]540iA [E24]635CSi OpelMonza3.0E Trabant601
- Jacík
- Pan Řidič
- Kontaktovat uživatele:
jj, třeba 2.0 TDCi v 6 tisících taky teprve začíná ožívat
zas ale nemusime jezdit do servisu na odtahovce btw kontroloval si ten olej nekdy?Jacík píše:Co to máte za plečky? Do Fordíka jsem ještě za 3,5 roku a cca 160k km nedolíval ani deci, vždycky to vydrží až do výměny...
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW