Policejní kontroly a měření
Moderátor: řidičBOB
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Policejní kontroly a měření
jj, často s tím šaškují v Holešovičkách dolů nebo když nahoru, tak stávají u OMV u odbočky na Troju. Pokud vím, tak tvrdí, že kontrolují kradená vozidla...i když nevím, zda tato činnost spadá zrovna do kompetence městských poskoků.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
BOND: pokud máš G9 a verzi 17.46 nebo vyšší, tak s technikou v Transpíku MP by neměl být žádná problém.
Naposledy upravil(a) řidičBOB dne pon 02 led 15:16, celkem upraveno 1 x.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
g9řidičBOB píše:BOND: pokud máš G8 a verzi 17.46 nebo vyšší, tak s technikou v Transpíku MP by neměl být žádná problém.
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
Takže nejspíš měři jen opravdové piráty. A tak je to správné, tak to má být!Bond007 píše:ja je tam potkal nekdy zacatkem prosince u krizeni JS a magistraly a laser byl aktivnix2005 píše:Já jsem je tam potkal už několikrát, ale zatím vždy bez poplachu.
Jeste ze neporusuju predpisy a proto se me to netykax2005 píše:Takže nejspíš měři jen opravdové piráty. A tak je to správné, tak to má být!Bond007 píše:ja je tam potkal nekdy zacatkem prosince u krizeni JS a magistraly a laser byl aktivnix2005 píše:Já jsem je tam potkal už několikrát, ale zatím vždy bez poplachu.
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Sorry, já G9 myslel...G8 tohle vůbec neumí (a G9 do verze 17.46 taky ne)Bond007 píše:g9řidičBOB píše:BOND: pokud máš G8 a verzi 17.46 nebo vyšší, tak s technikou v Transpíku MP by neměl být žádná problém.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
a jak zjistim verzi?řidičBOB píše:Sorry, já G9 myslel...G8 tohle vůbec neumí (a G9 do verze 17.46 taky ne)Bond007 píše:g9řidičBOB píše:BOND: pokud máš G8 a verzi 17.46 nebo vyšší, tak s technikou v Transpíku MP by neměl být žádná problém.
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
měl by jí znát Tvůj dvorní dodavatel... Aktualizace v minulosti nějaké byly...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Nepleť ho, Traffipatrol XR (tj. nový Unicam LIDAR) umí už G8 od 17.46.řidičBOB píše:Sorry, já G9 myslel...G8 tohle vůbec neumí (a G9 do verze 17.46 taky ne)Bond007 píše:g9řidičBOB píše:BOND: pokud máš G8 a verzi 17.46 nebo vyšší, tak s technikou v Transpíku MP by neměl být žádná problém.
http://www.antilaser.info/?p=504
TruSpeed/TruCam umí až G9.
http://www.antilaser.info/?p=493
vzhledem k tomu ze to mam vsude tak ani poradne envim co bylo kdy kupovano..cas ukaze ale v 5er je nejaka novejsi verze g9 se stinenymi kabely a cidly na konektor...řidičBOB píše:měl by jí znát Tvůj dvorní dodavatel... Aktualizace v minulosti nějaké byly...
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW